hotel Karlštejn
23. 3. 2020
Kategorie: Cestování

Žijeme jen jednou; načerpejte energii u Berounky

Že život není peříčko, ví asi každý dospělý člověk. Čas od času narazíme na nejrůznější obtíže, nástrahy a peripetie, které nám ve svém důsledku ukážou, že jsme smrtelní, zranitelní a nemáme patent na rozum. Říká se tomu životní lekce. Přestože tyto lekce nejsou nikterak příjemné, každá zkušenost, kterou jsme prošli se ctí, nás zocelí a posune dál. Za každé překonání sebe sama je dobré se odměnit. Dopřejte si odpočinek – hotel Karlštejn vám nabídne vše, co potřebujete.

Odměna může být sladká anebo luxusní a pohodlná. S výběrem se neunáhlujte. Přesvědčíme vás, že zkombinovat lze všechny aspekty a ubytování na Karlštejně bude tou ideální satisfakcí za dny, kdy se vám úplně nedařilo. Pobyt v podhradí nejznámějšího českého hradu vám dá zapomenout na všechny nemoci, příkoří a problémy, které vaši hlavu už nějakou dobu tížily. Hotel Karlštejn – málokdo jinde načerpáte tolik energie, jako na břehu Berounky, v údolí Českého krasu.

Bydlete jako šlechta

Hotel Karlštejn byl přestavěn z bývalého mlýna a do teď si nese romantické prvky, které jsou kombinovány v kouzelné a neopakovatelné atmosféře. Součástí hotelového areálu je 2.500 m2 velký ostrov s romantickým altánkem, s grilem a party stanem. Hosté se mohou prožít gurmánské deja´vu v rybí restauraci, která je součástí hotelu. Vynechat nelze ani relaxační centrum se saunou, vířivkou a malým fitness.

Ubytovat se můžete ve stylových pokojích, z nichž vyniká Pokoj královny Elišky s originální zámeckou dubovou podlahou nebo pokoj THE BEST ROOM HER & HIS, s výhledem na řeku Berounku, které jsou zařízené moderním designovým nábytkem, křišťálovými světly, dubovou podlahou a hlavně volně stojící vanou Villeroy & Boch. Byl by hřích si denně nedopřát pořádnou koupel, ideálně ve dvou.

Kam za zábavou? Na hotel Karlštejn

Na Karlštejně se rozhodně nudit nebudete. V hotelovém areálu lze navštívit místní zoopark, v němž žije spousta exotických zvířat, jimž kraluje bílý lev Leon. Dále zejména rodiny s dětmi ocení voskové muzeum, projížďky kočárem, taženým koňským povozem, vyhlídkové lety balónem či vrtulníkem anebo lekce lezectví. Na Karlštejně lze prostě zažít spoustu zábavy a zahnat všechny splíny. Přijeďte to zkusit i vy!

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *