18. 6. 2018
Kategorie: Cestování

3 tipy, kam vyrazit v červnu/červenci 2018 na Moravě

Každoročně se s teplejším počasím a s možností trávit víc času venku pořádá víc a víc akcí. Samozřejmě, že se snažíme nebýt pořád doma a naopak často vyrážet s dětmi za zábavou a kulturními zážitky. I teď v červnu a červenci máme v plánu navštívit pár akcí, které nás zaujaly…

Levandulobraní pro náročné, Levandulová farma z jižní Moravy – Starovičky

  1. června 2018

Celodenní pobyt v levandulovém ráji. Čekají vás nápoje z levandulí, francouzské a české domácí speciality a také si zde můžete vyzkoušet sběr levandulí. Den lze spojit s pobytem v místním Wine Wellness Hotelu Amande ****, kde vás čeká večerní levandulové menu s možným využitím wellnessu.

Více na https://www.levandulezmoravy.cz/

Blue Style Prima Fest 2018 – Westernové městečko Šiklův mlýn na Vysočině

  1. – 14. července 2018

Televize Prima, rádio Kiss a Šikland přináší ten největší festival u nás v České republice pro celou rodinu. Jedinečný program zaujme všechny rodinné příslušníky od nejmenších, až po dospělé. Vystoupí spousta známých interpretů, např. Lucie Bílá, Olympic, Ewa Farná, Slza, Jelen a mnoho dalších. Pro děti zde bude Dáda Patrasová, Maxim Turbulenc a taneční skupina My Little Ponny, dále je čeká bohaté vyžití plné zábavy, od kreativních dílen, barvení vlasů, malování na obličej, až po klauny a mnoho zajímavých her pro všechny věkové kategorie.

Více na https://www.sikland-shop.cz/prima-fest

Meruňkobraní 2018 – Židlochovice na Moravě

  1. – 14. července 2018

Na vyhlášené Meruňkobraní jsme poprvé vyrazili už loni a letos si tuto akci opět nenecháme ujít. Akce začíná už v pátek v podvečer, ale my se na ni vydáme až v sobotu, kdy dojde v 10 hod. k hlavnímu zahájení. Těšit se můžete na show různých šéfkuchařů a kutilů, soutěž v pojídání meruněk dětí i dospělých, na hudební vystoupení a spoustu stánků s dobrotami a nápoji nejen z meruněk. Pro děti je připraveno divadlo, malování na obličej, klauni, poníci a hasičský sbor.

Více na http://www.zidlochovice.cz/cs/kultura-a-volny-cas/merunkobrani-2018/

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *