Wellness pobyt na Velikonoce?
1. 4. 2021
Kategorie: Cestování

Aktivní wellness pobyt si užijete na Vysočině

Láká vás užít si saunu, naložit se do vířivky nebo si dopřát pořádnou koupel? Zároveň si však nedokážete představit, že byste strávili celý wellness víkend ležením a nicneděláním? Pak přijeďte na wellness pobyt na Vysočinu. Zde spojíte odpočinek s turistikou, cyklistikou či jinými sporty a užijete si čerstvý vzduch.

Zní pro vás wellness Vysočina příliš málo atraktivně? Přitom má tento kraj přímo uprostřed mezi Prahou a Brnem tolik co nabídnout. Poznejte krásy Žďárských vrchů a vydejte se poznat jediný kraj v ČR, kde najdete hned tři památky UNESCO.

Co vás čeká na Vysočině? Hlavně příroda

Nejlepší wellness hotely a penziony na Vysočině se nachází právě v oblasti Žďárských vrchů. U rybníků, lesů, luk a skal. Vysočina přímo láká k turistickým výpravám na Devět skal, Čtyři palice, Drátenickou skálu, Paseckou skálu. V těchto místech si užijete překrásné výhledy, čistý vzduch a přírodu, která vás nabije pozitivní energií.

Na wellness pobyt třeba jen na víkend

Wellness pobyty představují jedinečnou šanci, jak uniknout ze stereotypu všedních dnů. Nemusíte si přitom brát dovolenou, na wellness pobyt se dá vyrazit i na víkend. Pro víkendový únik si samozřejmě vyberte ideálně takovou destinaci, která není úplně vzdálená od místa vašeho bydliště, ať netrávíte půl dne na cestě.

Ideální příležitostí k vycestování do nějakého wellness penzionu jsou prodloužené víkendy – třeba Velikonoce.

Wellness je ideální odpočinek v létě i v zimě

Velkou výhodou je, že wellness pobyt není nikterak závislý na počasí. Užijete si ho v létě i v zimě, můžete ho naplánovat s velkým předstihem, protože počasí vám vaše plány rozhodně nepřekazí. Ve vířivce nebo hotelovém bazénu se dá odpočívat za jakýchkoliv venkovních podmínek.

Tak už víte, kam pojedete? Bude to Vysočina, nebo jiná oblast ČR? Relaxujte už při výběru pobytu na Spa.cz.

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *