povlečení a závěsy
19. 12. 2019
Kategorie: Životní styl

Nový rok 2020 je ideální na změny. Co vyměnit záclony a závěsy?

Chcete v příštím roce rychle proměnit váš interiér? Nový rok 2020 je ideální na změny. Nemusí se jednat rovnou o významné události ve vašem životě, ale bohatě postačí menší proměny ve vaší domácnosti. Co takhle vyzkoušet klasické či netradiční záclony a závěsy? Bytový textil je dekorací celého domova. Jedná se o módní a leckdy i praktický módní doplněk, který krásně celý byt nebo dům zútulní. Kromě toho si vytvoříte pocit soukromí, utlumíte zvuky zvenčí a rozptýlíte sluneční světlo.

Vkusné záclony a závěsy na míru pro každé okno

Předtím, než se rozhodnete vybrat nové záclony a závěsy do vašeho interiéru, tak musíte správně zaměřit okna. Zapište si vhodnou výšku záclony a závěsu a také počet běžných metrů na výšku. Nezapomeňte započítat i řasení. Dále máte při nákupu na výběr ze dvou možností. Buď zvolíte kusové záclony s přesně uvedenými rozměry a začištěným okrajem, které můžete doma pověsit bez jakýchkoliv dalších úprav, druhou variantou jsou metrážové záclony. Ty si v e-shopu přímo u produktu navolíte podle svých potřeb. Délka je pevná, ale šířku si můžete určit sami. Závěs obvykle skrývá záclonu na šířku, ale i výšku, proto myslete na to, aby byl delší. Rovněž u textilu v metráži je možné objednávku doplnit o obšití okrajů a na horní okraj nechat našít řasící stužku k uchycení na garnyž.

Romantické zimní povlečení na postel v ložnici

Postel je významným prvkem v ložnici a měla by být její dominantou. Proto je povlečení nesmírně důležité. Budete se v této místnosti cítit lépe, a lehce si tak navodíte příjemný spánek. Krásné povlečení se zimními romantickými motivy seženete v různých materiálech, např. z krepu, bavlny a saténu. Na zimu je vhodnější sáhnout po kvalitní bavlně nebo krepovém povlečení, které se nemusí žehlit a je nenáročné na údržbu. Je jen na vás, zda zvolíte variantu na jednolůžko nebo dvojlůžko. A nezapomeňte při nákupu také na povlečení pro děti s kouzelnými motivy pohádkových postav. Budou nadšené!

®

2 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *