vánoční prostírání s krásným potiskem
19. 11. 2022
Kategorie: Nezařazené, Životní styl

Vánoční běhouny, prostírání, povlaky na polštáře a jiný textil

Vánoce pro mě představují kouzelnou atmosféru, pohádky a příjemně strávený čas s rodinou. Abych se ale dobře svátečně naladila, ráda zdobím dům do vánočního stylu. Nesmí chybět vánoční běhoun, prostírání, povlaky na polštáře s vánočním motivem, chňapky, utěrky a rohožka s nápisem “Merry Christmas”.

Vánoční textil nemusí být kýč

Dnes se dají naštěstí pořídit krásné kousky a doplňky se zaměřením na Vánoce. Posuďte sami.

Povlaky na polštáře s krásným motivem

Tahle sada se mi líbí především proto, že se hodí nejen na vánoční svátky, ale i po celé zimní období. Materiál je velmi kvalitní a pevný. U polštářů si můžete vybrat ideální rozměr podle vnitřku polštářku. U vánočního běhounu si zvolíte požadovanou délku nebo si do objednávky napíšete svou vlastní, a to třeba pokud máte atypický jídelní stůl.

Sladěný dům do vánočního stylu

Polštáře se mi líbí v kombinaci šedé sedačky, ale dokáži si je představit i na béžové či hnědé. Jako doplňující barvu k povlakům na polštáře jsem si zamilovala mintovou.

Kuchyňské utěrky by měly něco vydržet

Tenké utěrky nemám moc ráda. Tyhle jsou opravdu ze silného materiálu. Už na první pohled vidíte kvalitu. Barvy a tvar drží i po několika vypráních. Stále vypadají jako nové. A co vy? Kde nakupujete vánoční textil? Pokud se vám líbí, co jsem vybrala, mrkněte na celou vánoční kolekci, která vás zcela jistě inspiruje.

Článek je napsaný ve spolupráci s Goldea.cz.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *