Fotokalendáře 2020 - nejlepší dárky na Vánoce
12. 12. 2019
Kategorie: Životní styl

Fotokalendáře 2020 – nejlepší dárky na Vánoce

Přemýšlíte, co koupíte na poslední chvíli pro své nejbližší k Vánocům? Hledáte inspiraci na vánoční dárky všude možně na internetu, ale stále tápete? A co to letos pojmout trochu jinak? Třeba trochu osobněji? Ze všech stran na vás útočí marketingové kampaně, obchodní centra jsou přehlcená honosnou výzdobou plnou zářivých barev a světelných efektů, reklamy se předhánějí v tom, co vám doporučí za novinky a jaké jsou nejprodávanější hity Vánoc. Přitom udělat někomu radost je tak snadné. Jsou totiž věci, které si za peníze nekoupíte, a to jsou vzpomínky a radost. Nicméně si je můžete připomenout. Nejlepší dárky pro celou rodinu na Vánoce jsou fotokalendáře a jiné fotodárky.

Fotodárky jsou ty nejlepší dárky na Vánoce

Zavzpomínejte s celou rodinou nad hrnkem ovocného čaje nebo lahodného kakaa a prohlédněte si fotoalbum vašich vzpomínek z dětství, minulých let nebo posledního focení s rodinou. Nejoblíbenějším dárkem je fotokniha, málokdo už dnes totiž lepí svoje vyvolané či vytisknuté fotky do prázdného alba. Vše je velmi jednoduché, stačí protřídit snímky z výletů, rodinných oslav či zážitků s dětmi a vytvořit fotoknihu plnou nezapomenutelných okamžiků. Na stránkách https://www.empikfoto.cz/ si v online editoru můžete vytvořit fotoknihu za pár minut přesně podle vašich představ. Až do konce roku 2019 můžete na všechny produkty využít slevu 20 %. Stačí zadat kód „lifestyleblog“ a odeslat objednávku.

V empikfoto.cz pořídíte fotokalendáře 2020 různých velikostí

Vzpomínkové dárky využijete pro celou rodinu. Fotokniha bude skvělý dárek pro babičku, pivní půllitry s gravírováním jsou skvělým tipem na dárek pro dědečka. A jaké dárky pro rodiče? Já měla v posledních letech dobrou zkušenost, když jsem vyrobila fotokalendář s fotkami svých dětí. Každý měsíc se tak mohli kochat fotkou vnoučat. Snažila jsem se o to, aby fotky korespondovaly s ročním obdobím a např. fotky z léta nedávala k zimním měsícům. A dopadlo to skvěle! Doma jsme řešili i dárek pro bratra a tam zvítězil hrnek s fotkou z jeho vlastní svatby. Podstata Vánoc totiž není o tom nakoupit co nejdražší a největší dárky, ale trefit se do něčeho osobního, co potěší a pohladí na duši. Navíc výběr fotodárků je výborný i v tom, že nemusíte trpět agresivní kupující v obchodních centrech, vyčkávat dlouhé fronty na zaplacení, a upocení se vracet domů s tím, že jste vlastně to nejdůležitější ani nekoupili.

Nejlepší dárky pro malé i velké děti

No, a když už budete v tom kreativním rozpoložení, podívejte se také na dárek pro sestru, bratra nebo staršího potomka. Zábavnou formou dárku je určitě fotoskládačka. Složit jako puzzle můžete třeba rodinnou fotografii. Zakoupit můžete i plyšáky s fotkou, což je zase zajímavý nápad na dárky pro děti, třeba pro kamarády vašich ratolestí. Kosmetické sady, pyžama, ponožky, knížky a společenské hry jsou sice tradičními dárky, ale očekává je každý a už je to tak trochu nuda. Proto když uděláte změnu a vyberete krásné fotky, které zahřejí na srdíčku a obdarovaného potěší, chybu tím rozhodně neuděláte!

P.S. A nezapomeňte na 20% slevu s kódem „lifestyleblog“ a platností do 31.12.2019.

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *