Ubytování na jižní Moravě vás nezklame
17. 12. 2020
Kategorie: Cestování

Ubytování na jižní Moravě poskytne odpočinek i nezapomenutelné zážitky

Po náročném roce 2020 je čas udělat tlustou čáru za minulostí a poohlédnout se po dovolené na příští rok. Najít místo, kde si odpočinete, načerpáte novou sílu, ale zároveň si z něj odnesete nezapomenutelné zážitky. Ubytování na jižní Moravě to splňuje dokonale.

Moravská dovolená pro nadšené cyklisty a milovníky vína

Když si představíte jižní Moravu, vybaví se vám cyklistika, hudba, veselí a rozlehlé vinice plné šťavnatých hroznů. Tradiční moravská dovolená je spojená s ochutnávkou vín, burčáku a posezením ve vinném sklípku. Není to však jen o konzumaci dobrého pití a jídla nebo o jízdě na kole. Najdete tu spoustu památek a nádhernou krajinu. Ubytování na jižní Moravě představuje perfektní možnost odpočinku během celého roku pro páry i celou rodinu.

Ubytování na jižní Moravě pod zříceninami hradu Děvičky

Krásný penzion Florián (https://www.pensionflorian.cz/) leží ve známé vinařské vesničce Pavlov, která se nachází pod zříceninami hradu Děvičky. Možná si jeho polohu lépe představíte, pokud znáte Pálavu. Vzpomeňte si třeba na oblíbený televizní seriál Vinaři.

V okolí najdete velké množství vinných sklípků, ale i další možnosti zábavy během celého roku. V létě si užijete plavbu na lodi či projížďku na šlapadle, za každého počasí si zarelaxujete v blízkém Aqualandu Pasohlávky, případně se můžete vydat kousek dál do rakouských lázní Laa.

Komfortní pobyt za příznivou cenu

Jestliže hledáte dobrodružství v České republice, toužíte po komfortním útulném ubytování na jižní Moravě, přesto však rádi trávíte večer u grilování a chcete vzít s sebou čtyřnohého mazlíčka, penzion Florián je to pravé ořechové. Majitelé mají srdce na pravém místě a ubytování provozují s láskou. Ceny jsou také příznivé.

Více podrobnějších informací a možnost rezervace najdete na webových stránkách https://www.pensionflorian.cz/.

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *