Svatební fotograf Jan Friesner
22. 3. 2020
Kategorie: Životní styl

Svatební fotograf Jan Friesner zachytí ty nejkrásnější okamžiky

I když někteří lidé odsuzují profesionály, již se zaměřují na fotografování svateb, tato disciplína není vůbec jednoduchá. Kvalitní a zkušený fotograf si nemůže dovolit ani tu sebemenší chybičku. Dobrý fotograf svateb toho musí umět opravdu mnoho – nafotit reportáž, portréty, figurální fotografii, krajinu, ale také makro, kdy zachytí ty nejmenší detaily snubních prstýnků či květin. Svatební fotograf Jan Friesner tohle všechno umí na jedničku!

Přípravy na focení je dobré nepodcenit

Fotografování svateb vyžaduje od fotografa maximální nasazení. Už přípravy na samotné focení jsou velice důležité a podceňovat se je nevyplácí. Ve svatební den musí mít svatební fotograf nabité všechny akumulátory, zkontrolované případné nečistoty na snímači  – vše musí fungovat, tak jak má.

Svatební fotograf Jan Friesner zachytí ty nejkrásnější okamžiky

Pár dní před svatbou se fotograf schází s budoucí nevěstou a ženichem a dolaďují, jak by měly konečné fotky vypadat, jak si představují styl focení svatby a jak dlouho chtějí svatební den fotit. Někteří snoubenci chtějí mít zachyceno vše od ranních příprav až po večerní zábavu, jiní se spokojí se záběry z obřadu a svatební hostiny.

Výběr místa focení novomanželů  a fotograf

Nejoblíbenější jsou fotky novomanželů v přírodě. Nevěsta se ženichem s pozadím krajiny vypadá nejkouzelněji. Tyto fotky nikdy neomrzí. Chcete-li mít netradiční památku ve fotoalbu, zvolte focení na zámku, na statku, v zoologické zahradě nebo na loďce.

Svatební fotograf Jan Friesner působí v Olomouckém kraji ve městech Prostějov, Přerov, Mohelnice, Šumperk, Olomouc a Šternberk, ale dojede i na vzdálenější místa. Kromě svateb fotografuje také plesy, firemní večírky, maturitní plesy, třídní fotografování škol a školek. Focením se zabývá už několik let. Je typickým příkladem toho, když se z koníčku stane profese. A věřte, když fotíte s láskou, je to na výsledku poznat.

Svatební fotograf Jan Friesner

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *