Restaurace Jižní Město
28. 5. 2019
Kategorie: Cestování

Restaurace Jižní Město vám dopřeje jedinečný chuťový zážitek

Konečně jsme se dočkali krásného jarního počasí. Je tedy ten správný čas vyrazit za dobrodružstvím. Máte-li rádi památky, vydejte se do našeho hlavního města a pokochejte se tamní kulturou, která je známá i ve světě. Pro svou jedinečnou atmosféru je Praha velice oblíbená a není divu, že je tak hojně navštěvovaná turisty. Po důkladném poznávání historických památek můžete zakotvit v některé restauraci a dát si něco dobrého k snědku. Budete-li se pohybovat na Praze 4, vyzkoušejte podnik restaurace Jižní Město, kde vaří z čerstvých a kvalitních surovin.

Restaurant Buddies najdete na Praze 4 v Kunraticích

Pro turisty, zdejší obyvatele nebo třeba studenty Vysoké školy ekonomické v Praze se v Kunraticích v areálu kolejí na Jižním Městě nachází skvělá restaurace. Najdete ji snadno v budově Apartman Student. Nemusíte se obávat ani parkování, svoje auto zde můžete ponechat zcela zdarma. Na jídelníčku nesmí chybět menu, jež uspokojí milovníka hamburgerů, ale i vegetariána. Dočkáte se také poctivé domácí pizzy. Koncept restaurace Jižní Město spočívá v jednoduchosti, svěží a moderní gastronomii. Zaujme vás i příjemný interiér, kde lze uspořádat různé akce, jako jsou soukromé oslavy a firemní večírky.

Po gurmánském zážitku se vydejte na procházku do Kunratického lesa

Po dobrém jídle využijte blízkost Kunratického lesa, lidově zvaného Kunraťák. Nachází se zde trasy pro turisty a cyklisty. Děti si vyhrají na dětském hřišti, zatímco vy budete moci odpočívat na jedné z mnoha laviček. K využití jsou rovněž altány, veřejné ohniště a pro zvídavé je připravena naučná stezka. Nemusíte se bát špatného terénu, cesty jsou kvalitní a hezky upravené, výlet si užijí i vozíčkáři i maminky s kočárkem. Pro zajímavost zde můžete vidět a slyšet chráněné ptáky, např. slavíka, rorýsa a poštolku. Když budete mít štěstí, zahlédnete i veverky, lišky, jezevce, daňky, srnce nebo rovnou celé stádo muflonů. Spojením restaurace Praha 4 a příjemného odpočinku v lese si užijete báječný den se svými blízkými.

 

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *