7. 8. 2018
Kategorie: Životní styl

Recenze: brandnooz box červenec 2018

Na nový letní box jsem se opravdu těšila. I když jsem objednala nejprve speciální box léto 2018, tak mi klasická červencová zásilka dorazila dříve, a to 31. července. Zářivou zelenou krabici doručila Česká pošta a já se nemohla dočkat, až ji rozbalím, u čehož mi asistovaly mé dvě děti, které očekávaly, že tam bude i něco pro ně 🙂

Boxík od společnosti brandnooz jsem zkoušela už v minulosti, ale už je to docela dlouho. Mile mě překvapilo, jak se firma snaží o ekologičnost – produkty byly zabaleny v papírové krabici a položeny na slaměnou podestýlku. Některé výrobky na sobě měly bublinkovou fólii, ale u materiálu ze skla se to dá těžko řešit jinak.

V krabici jsem našla 7 potravinových výrobků a 2 časopisy (History Speciál a 21. století Junior), nechyběl také letáček s informacemi o obsahu boxu. Časopisy byly docela staré, konkrétně z února 2017, ani tematicky se do boxu moc nehodily.

Co se tedy nacházelo v brandnooz boxu?

  • POM-BÄR Crackers Original 25,90 Kč – tuto dětskou slanou pochoutku mi hned zabavil syn, byl už po obědě, a tak se do ní pustil. Nasypala jsem mu pár pečených křupavých medvídků do misky a okamžitě sklidily úspěch. Dle mého názoru jsou pro děti určitě vhodnější než klasické mastné POM-BÄR, které znám. Tyto nebyly ani moc slané, chuťově jemné. Navíc neobsahují žádná umělá barviva a konzervanty. Prodávají se v příchutích: Original, Mák a sezam.
  • Spak Master Ketchup 37,90 Kč – kečup od značky Spak kupujeme už dlouho a máme ho úplně nejraději, takže se na tento vylepšený moc těším, určitě bude výborný. Kečupu máme docela velkou spotřebu, zvlášť teď v létě, když je grilovací sezóna.
  • Rio Mare Makrela Messicana 84,90 Kč – ryby mě potěší vždycky v jakémkoliv provedení, tyto jsou s mexickou pikantní omáčkou, mňam.
  • Havlík tyčinky se sýrem a solí 14,90 Kč – tyto tyčinky znám, mám pocit, že byly už v brandnooz boxu několik měsíců zpátky, když jsem objednávala poprvé. No ale díky tomu je od té doby pravidelně kupuju a vždycky mám nějaké balení doma. Tuto příchuť se sýrem a solí mám nejraději, grahamové mi moc nechutnají.
  • Dr. Oetker Celozrnný mrkvový koláč 74,90 Kč – tak tento produkt mi udělal největší radost. Nejen že jsem vyznavačkou dobrého jídla, ale také se snažím dbát na zdravý životní styl, nejen kvůli sobě, ale i kvůli dětem. Mrkvový dezert jsem chtěla zkusit upéct už dlouho, v cukrárně jsem nedávno okusila mrkvový dort a byl výborný, takže tato krabička se mi trefila do chuti. Složení vypadá taky dobře 🙂

Koláč jsem v následujících dnech zkusila upéct, postup byl velice jednoduchý, stačilo nasypat obsah krabičky do misky, přidat vejce, nastrouhanou mrkev a olej (snad si to pamatuji dobře), zamíchat a nalít do připravené vymazané dortové formy. Mám horkovzdušnou troubu a určitě jsem nedodržela doporučovanou dobu pečení, koláč byl hotový za cca 40 minut, v návodu je uvedeno 60-70 minut.

Ve výsledku byla tato buchta docela povedená, chutnala spíše jako perník, mrkev tam příliš cítit nebyla. Co mi však dost vadilo, tak na mě i manžela byl tento dezert příliš sladký. Příště si jej raději udělám doma, přece jen smíchat mouku, cukr, kypřící prášek a koření zabere jen chviličku a můžu si sama ovlivnit sladkou chuť.

  • Staropramen Cool s příchutí okurky a limetky 19,90 Kč – na to, že okurkové limonády moc nemusím, taky mi tento nápoj chutnal. Okurka v něm byla cítit jen velice jemně, určitě bych si tento produkt koupila znova.
  • Ady pikantní cibulka 27 Kč – ke grilovanému masu výborná, chutná dobře 🙂

Celkem 285,40 Kč (ceny jsou orientační, co jsem našla na internetu).

® Brandnooz box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu, což však nemělo žádný vliv na hodnocení produktů.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *