26. 9. 2018
Kategorie: Životní styl

Pusťte si posilování na tělo – jak začít?

Neustále naříkáte nad tím, jak vám brání větší bříško v pohybu, jak se vám místo svalů na rukou rýsují křídla nebo že vás pobolívají klouby. Vždy je problém zakopaný na stejném místě – nehýbete se, takže vaše tělo chátrá. Skvělým řešením všech podobných problémů je posilování. Kde a jak začít a jaká důležitá změna s tím vším úzce souvisí?

Posilování je pro každého, jen když…

Posilování je sport, který můžete začít provozovat v každém věku. Jako jeden z mála totiž umožňuje nastavit tréninkovou dávku tak, aby vyhovovala vašemu tělu. Jednoduše budete cvičit tak, aby to vaše tělo zvládlo a podepsalo se to na něm v tom nejlepším světle. Rozhodně proto musíte v první fázi zajít za profesionálním trenérem a nechat si od něj poradit. Vaším spojencem na cestě za pevnou postavou snů se může stát třeba Lukáš Osladil, mistr České republiky v kulturistice. Lukáš funguje jako profi trenér v Kentoya Fitness. Je to oblíbená posilovna Praha, a to u profesionálních sportovců i těch, kdo teprve začínají.

kentoyafitness

V posilovně mají špičkové posilovací stroje a perfektní zázemí, které vás bude motivovat být lepší a trénovat na plné pecky. Je výhodou, že po tréninku zde můžete i odpočívat. V Kentoya Fitness nabízí masáže a funguje zde i solárium Praha. Odpočinek je také velmi důležitý, kromě masáží je skvělá vířivka nebo plavání v bazénu.

Velká změna k lepšímu!

Kromě toho, že vám do života vstoupí sport a budete si na něj muset najít čas, vás čeká ještě jedna veliká změna. Budete muset změnit jídelníček. Na nová – zdravá jídla si budete možná hůře zvykat, ale vytrvejte, brzy v nich určitě najdete zálibu. Co by se mělo objevit v jídelníčku, když zrovna cvičíte? Koukněte na inspiraci sem. Sestavit optimální denní dávku také není zrovna jednoduché. Pokud si nebudete vědět rady, co nejdříve kontaktujte nutričního poradce a nechte si sestavit jídelníček na míru.

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *