firemní polokošile do každé firmy
23. 9. 2021
Kategorie: Podnikání

Pořiďte svým zaměstnancům stylové firemní polokošile

Jestliže chcete vaši firmu (případně tým, který vedete) dobře reprezentovat, myslete i na ty nejmenší detaily. Udělejte ze svých zaměstnanců chodící reklamu, vsaďte na elegantní firemní polokošile z příjemného materiálu.

Pečlivým výběrem polokošile uděláte zaměstnancům radost

Jestliže chcete své pracovníky opravdu potěšit, nepodceňte výběr dodavatele a použité materiály. Díky správnému rozhodnutí své lidi nenaštvete a nošení pracovního oblečení je neodradí. Klidně je zapojte do rozhodování a zeptejte se jich, jakým barvám a střihům dávají přednost. Samozřejmě s důrazem na firemní kulturu, logo a barvy společnosti.

Firemní polokošile se staly novodobým hitem

Víte, jaké výhody mají právě firemní polokošile? Jsou vhodné nejen pro elegantní příležitosti, např. na obchodních schůzkách a pracovních obědech, ale oceníte je i při firemních sportovních akcích. Ideální je, když je zaměstnanci nosí i ve svém volném čase – na tenisový kurt, na fotbal či jen tak při posezení s přáteli.

Kolemjdoucí si ihned všimnou loga značky. O něm to být ale nemusí. Buďte originální s vtipným sloganem, smysluplným krédem či neotřelou barevnou kombinací. Taková polokošile firemní kulturu nezapře!

Trendy polokošile do každého počasí

Když budete přemýšlet nad firemním ošacením v podobě polokošile, zamyslete se nad možností pořídit si ji hned ve dvou variantách – s krátkým a dlouhým rukávem. Pro zaměstnance v terénu jsou praktické spíše reflexní firemní polokošile, u fyzické práce je příjemnější prodyšný typ s dobrou savostí potu. Bezpečí a pohodlí jsou na prvním místě.

A s čím firemní polokošile zkombinovat?

V podstatě s jakýmkoliv typem kalhot či sukní. Záleží jen na vás, jak tento typ oblečení zkombinujete. Polokošile jsou slušivé a zpravidla se v nich cítí dobře muži i ženy.

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *