krabice
6. 11. 2022
Kategorie: Podnikání

Provozujete e-shop? Nezapomeňte na vhodné krabice i obalový materiál

V posledních letech pozorujeme masivní nárůst počtu aktivních e-shopů v České republice. V současné době jich na našem území funguje téměř padesát tisíc, přičemž se není vůbec čemu divit. Lidé se naučili, místo složitého objíždění kamenných prodejen, sehnat všechny druhy zboží z pohodlí domova. Daný fenomén vytváří ohromnou příležitost pro šikovné podnikatele, kteří se nebojí naprostého perfekcionismu. Jak spolehlivě zabalit zásilku?

Není to nic složitého

Možná se vám to zdá jako banalita, ale mnoho jedinců dělá podstatné chyby již během výběru kartonové krabice. Mezi nejčastější varianty patří třívrstvé a pětivrstvé výrobky, přičemž druhá zmíněná možnost poskytuje mnohem větší pevnost i odolnost. Je nutno poznamenat, že ve skladech i dodávkách přepravních společností dostávají méně pevné obaly pěkně zabrat.

Tím se přesouváme k další kriticky důležité oblasti, jíž je obalový materiál. Ten by měl zajistit zasílané zboží tak, aby se nedotýkalo ani jedné z vnitřních stěn krabice a bylo pevně fixováno na místě. Mezi populární prostředky patří především kartonová střiž, papírová vlna a bublinková folie.

Po pečlivém zabalení všeho potřebného nezapomeňte použít dostatečně silnou pásku, aby nedošlo k otevření obalu a ztrátě zboží, protože naštvaní zákazníci nejsou dobrou vizitkou pro vaše podnikání.

Neutrácejte zbytečně

Určitě nekupujte krabice ani materiály na základě první nabídky, kterou zahlédnete na internetu. Každých několik korun úspory na jednotlivých kusech vám totiž z dlouhodobého hlediska vykouzlí vážně zajímavé částky. Populárním dodavatelem nabízejícím kvalitní vybavení za příjemné ceny je obchod se stránkami box48.cz. Dočkáte se ohromného výběru, svižné dopravy a v případě nutnosti i výroby šité vám na míru.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *