dětský pokoj diy
29. 8. 2021
Kategorie: Pro maminky

Pokojíček snů s pomocí galanterie a kreativních nápadů

Pokud přemýšlíte nad tím, jak svým potomkům vyšperkovat pokojíček, aby se stal opravdovým královstvím a zároveň místem, kde se budou cítit bezpečně, vsaďte na bytové textilie. S pomocí látek, galanterie a kreativních nápadů vyčarujete kouzelný pokoj, který si děti skutečně zamilují.

Spát jako na obláčku díky výrobkům z látek a galanterie

Kromě běžného vybavení, jímž jsou psací stůl, židle, skříně na oblečení, regály a komody, je středobodem pokoje postel. Děti ji nevyužívají jenom k ukládání večer ke spánku, nýbrž slouží též k dennímu odpočinku a relaxaci. Proto si dejte záležet na výběru povlečení a dalších lůžkovin, aby byly maximálně příjemné a pohodlné.

Zručné švadlenky zhotoví za pár korun patchworkový přehoz přes postel, neboť využijí různobarevné zbytky látky. Malým slečnám zavěste nad postel baldachýn, který vytvoří pomyslná nebesa jako pro princeznu. Chlapcům místo toho připevněte k posteli speciální stan, jenž bude sloužit jako perfektní úkryt.

látky a galanterie

Dostatečný prostor na hraní

V dětském pokoji by neměl chybět koberec, ať už metrážový nebo kusový, který bude děti při hrách na podlaze příjemně hřát. Kromě něho můžete pořídit i velké polštáře, podsedáky, anebo háčkované pufy. Ty si lze vyrobit též svépomocí. Stačí zavítat do internetového obchodu Mikaton.cz, konkrétně do kategorie galanterie, kde pořídíte šňůru o síle 3 mm a háček č. 8. Na internetu si najdete návod a směle se můžete pustit do práce. Uháčkovaný obal poté vyplníte polštářem a sedací vak je na světě.

Nejsou-li vám ruční práce cizí, pusťte se do upletení deky či přehozu pouze za pomoci vlastních rukou. Bude se opět jednat o efektní dekoraci v dětském pokoji, z níž si děti vytvoří pohodlné hnízdečko k odpočinku. K upletení takovéto deky si obstarejte XXL vlnu či silnou pletací přízi. Videonávody, jak na to, je internet doslova nabitý.

(R)

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *