školní batoh stil pro děti
2. 8. 2020
Kategorie: Pro maminky

Kde koupit školní batoh? A na co si dát pozor?

Výběr školního batohu nebo aktovky nemusí být žádná věda. Jen je zapotřebí, aby taška splňovala pár věcí. Školní batoh se musí dítěti nejen líbit, ale měl by mít i slušnou nosnost, životnost a dobře sedět na zádech.

Na co se zaměřit při výběru školní aktovky?

Kromě výše uvedeného by měla být školní aktovka pro prvňáčka také snadno udržovatelná. Malí žáci nejsou zvyklí na zátěž na zádech, proto je při nákupu tašky do školy důležité, aby se do ní vešly všechny učebnice, sešity, penál, přezůvky i svačina. Opravdu toho není málo. Zátěž by měla být rovnoměrná, popruhy polstrované a příjemné na nošení. Při výběru se zamyslete zda bude vaše ratolest nosit aktovku jen pár minut denně, nebo delší dobu v případě delšího cestování do školy. Nepořizujte školní batohy bez rozmyslu v supermarketu, raději vsaďte na českou firmu Stil. Jejich batohy pro první stupeň rostou spolu s dítětem, jsou anatomické a voděodolné.

Odlehčený školní batoh Stil s ergonomickými zády

Česká firma Stil představila novou produktovou řadu školních batohů. Ty se vyznačují vysokou kvalitou použitých materiálů a zpracování, nízkou váhou, precizním provedením a reflexními prvky. Školní či studentský batoh můžete vybrat také ve výhodném setu. Ten se skládá z batohu, penálu, boxu, zástěrky, peněženky a dalších praktických školních potřeb. A to ve shodném moderním designu. Starší děti s vyhraněnějším stylem zaujmou školní batohy pro 2. stupeň. Studentské batohy mají podpůrný hrudní pás a rozčleněný prostor, díky němuž se věci v něm uložené lépe rozloží.

Veškeré výrobky Stil pořídíte snadno na internetu z pohodlí vašeho domova, ale také ve většině papírnictví v sekci dárkového balení, ubrousků, blahopřání, či party programu.

Tip! Kvalita školních batohů Stil je ověřena lékaři.

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *