ovocné kapsičky Sunárek
25. 8. 2019
Kategorie: Pro maminky

Ovocné kapsičky a zeleninové křupky Sunárek pro děti

Byla jsem ráda, že jsem se dostala opět k dalšímu testování. Tentokrát se jednalo o ovocné kapsičky s cereáliemi a zeleninové křupky od Sunárku. V brzké době přišla opravdu plná krabice těchto dobrot, některé jsem si nechala pro svoje děti, některé jsem poslala mezi kamarádky.

Ovocné kapsičky bez přídavku cukru

Byla jsem mile překvapena, že ovocné kapsičky opravdu neobsahují žádný přidaný cukr, toho je kolem dětí až až. Navíc jsou od běžných kapsiček s ovocem syté, jelikož obsahují i cereálie. Dítě tak nemá brzy hlad.

A pro mě největší výhodou je, že díky obsahu obilnin mají hustější konzistenci a netečou po stisknutí dětskou ručičkou všude kolem. Tyto běžné svačinky, jež obsahují pouze ovocnou složku, jsou kolikrát řídké jako polévky a pak je postříkané a zapatlané všechno kolem. Takže za tohle tleskám 🙂

Zdravé zeleninové křupky do dětské ručky

Také zeleninové křupky mile překvapily, i když jsem zpočátku nevěřila, že je děti budou jíst. Dřív jsem zkoušela koupit jen mrkvová kolečka a ty měly docela úspěch. Ale čočka a hrách?? No překvapilo mě, že chuť byla jen jemná, nic výrazného a dětem tedy chutnaly, i když už mám větší děti – 2 roky a téměř 5 let, které už mají rádi i slanější verze.

Také jsem dostala zpětnou vazbu od kamarádek. U nás víc frčely hrachové lusky, ale u kamarádek to bylo půl na půl, každý má jiné chutě no. Nicméně ty nejmenší děti daly přednost hrachovým luskům i z důvodu, že se jim lépe držely, na rozdíl od těch z čočky, které byly tvarem kulaté s dírkou uprostřed.

Nedávno jsem někde viděla, že už se vyrábí i mix příchutí čočka, hrášek a mrkev, to je podle mě super nápad a skvělá cesta, jak zaujmout co nejvíce dětí rozličných chutí 🙂

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *