angličtina
23. 11. 2019
Kategorie: Pro maminky

Angličtina dává dětem možnosti, o kterých se jejich rodičům ani nesnilo

Každý rodič chce pro své dítě vědomě či podvědomě to nejlepší. Od útlých let mu důrazně kladou na mysl a vštěpují, aby se dobře učilo, aby z něho v životě něco bylo a aby se ve světě neztratilo. Tomuto trendu uzpůsobují volbu kroužků, nepovinných předmětů a zájmových sdružení. Většina z nich ví, že prvotní investicí do jeho budoucnosti je naučit jej plynně anglicky. Angličtina je základ!

Čím dříve se s výukou cizího jazyka začne, tím lépe pro všechny. Dětský mozek je velmi otevřený vůči novým vjemům a informacím a co se týká jazykové výbavy, nejlépe si dítě jazyk osvojí v raném věku. Angličtina pro nejmenší je ideálním startovacím blokem pro předškoláky.

Angličtina a škola hrou

Výuka oblíbenou metodou Wattsenglish, což je učení za pomoci oblíbených postav Steva a Maggie, ve stylu škola hrou. Výuka probíhá zábavnou formou, za použití obrázků, písniček a edukativních her. Činnosti se během hodiny střídají, aby děti bez problému udržely pozornost. Děti také pracují s učebnicí WOW!, která je vytvořena speciálně pro tuto věkovou kategorii.

Angličtina pro předškoláky je vyučována jednou týdně v kurzech o kapacitě maximálně osm dětí. Dochází na něj už čtyřleté děti, které vstřebávají slovíčka pomocí pohádek, příběhů, písniček, videí, her, či imitování. Nejde přitom o nic jiného, než o výuku tím nejpřirozenějším způsobem, stejně, jako se učíme řeč mateřskou.

Speakování bez ostychu

Lektoři, kteří výuku řídí, ve všech lekcích mluví výlučně anglicky a děti tak systematicky vedou k tomu, aby si k angličtině vypěstovali pozitivní vztah, zbavili se ostychu a pojali cizí jazyk za vlastní. Po roce docházky budou děti schopné základní konverzace, angličtinu vezmou za vlastní a naprosto běžnou součást svého života a připraví se tak na pokračování na dalších stupních studia.

Angličtina je a bude nedílnou součástí našich životů. S dovedností dorozumět se se dětem nabízí možnosti, o kterých se minulým generacím ani nesnilo. Nepodceňte přípravu, která za pár let otevře vašim potomkům nejedny dveře.

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *