flash disk
2. 1. 2020
Kategorie: Podnikání

Flash disk: Oslňte své zákazníky neobvyklým tvarem

Rozhodujete se jaký reklamní dárek zvolit pro vaše obchodní partnery či nejvěrnější zákazníky? Zcela jistě nešlápnete vedle, pokud se rozhodnete pro USB flash disk. Tento typ reklamního předmětu má spoustu výhod.

Je malý, praktický a je možné na něj umístit název či logo vaší firmy, což z něj vytvoří flash disk reklamní. Zároveň není příliš drahý, takže se s jeho cenou snadno vejdete do 500 Kč, což je hranice, do které lze reklamní flash disky považovat za daňově uznatelný reklamní předmět, a tudíž si jej odečíst z daní.

Každý zná USB flash disky ve tvaru jednoduchých přívěsků na klíče. Pokud však chcete vaše zákazníky dárkem pořádně oslnit, můžete zvolit některý z netradičních tvarů.

Flash disk ve tvaru silikonového náramku

Jedním z mnoha tvarů reklamních USB flash disků může být například silikonový náramek, kde USB konektor funguje jako zapínací přezka. Výhody tohoto tvaru jsou zřejmé. Majitel může mít svůj flash disk neustále u sebe a navíc na sobě viditelně nosí vaše logo nebo název vaší firmy. U nás v Bluearrow.cz si můžete vybrat z mnoha tvarů a barevných variací USB flash disků ve tvaru náramku, které vám potiskneme vaším firemním logem tak, že bude všem na očích.

Flash disk neobvyklého tvaru má mnoho výhod. Jedna z nejdůležitějších je ta, že svým neobvyklým tvarem okamžitě přitáhne pozornost všech lidí okolo. Každý tak uvidí vaše firemní logo a zapamatuje si vaši firmu. Pro zvyšování povědomí o značce mají reklamní USB flash disky neocenitelný význam.

Vyberte si z mnoha typů netradičních flash disků

Širokou nabídku netradičních flash disků najdete v katalogu na stránkách firmy Bluearrow.cz, kde si můžete vybrat z mnoha set vzorů flash disků nejrůznějších tvarů, barev a materiálů. Každý z nich vám pomocí kvalitního barevného potisku či gravírování ozdobí logem či názvem vaší firmy, čímž z něj vytvoří originální reklamní předmět.

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *