sídlo firmy Praha i pro osvč
27. 11. 2020
Kategorie: Podnikání

Sídlo firmy v centru Prahy vás nemusí vyjít na statisíce!

Úspěch v podnikání ovlivňuje hned několik faktorů. Spolu s kvalitou nabízených služeb a dobrým marketingem se přitom k překvapení mnohých jedná i o adresu, na níž daná firma sídlí. Sídlo firmy na lukrativní pražské adrese jednoznačně zvyšuje podnikatelovu prestiž.

Cesta k takovému sídlu je přitom snazší a levnější, než se možná domníváte. Jen si místo klasického fyzického sídla pořídíte sídlo virtuální.

Minimalizujte náklady a maximalizujte zisky

Hlavní výhodou virtuálního sídla je maximální úspora nákladů. A s ní je samozřejmě spojen i vyšší zisk. Peníze, které byste vynaložili za pronájem kamenné kanceláře, a věřte, že ty se zrovna v centru Prahy mnohdy šplhají do závratných částek, můžete využít jinde. A smysluplněji. Zamlouvá se vám tento scénář? Pak jste na správné adrese.

Virtuální sídlo a virtuální kancelář

Pojďme si však ujasnit pojmy. Virtuální sídlo fyzicky nevlastníte, jen si pronajímáte jeho adresu. A jeho výhody zdaleka nejsou jen ekonomické. Provozovatel služby vám nabízí pomoc i s administrativou. V rámci služby virtuální kanceláře si můžete objednat například přeposílání pošty. K dispozici vám ovšem budou i reprezentativní prostory, do nichž budete moci zvát obchodní partnery. Služby přitom mohou spolu s firmami využívat i OSVČ, jak se ostatně můžete sami přesvědčit na odkazu virtuální sídlo OSVČ Praha.

Sídlo v centru Prahy za necelých 250 Kč měsíčně!

Buďme ale konkrétní. V nabídce renomované společnosti Profi sídla, s.r.o., která se na pronájem sídel podnikatelům specializuje, momentálně jsou tří zajímavé lokality. Za ještě zajímavější ceny. Sídlo v Žirovnické ulici na Praze 10 můžete při podpisu smlouvy na tři roky virtuálně využívat za necelých 150 Kč za měsíc. Ještě levněji (na 120 Kč měsíčně) vás za stejných podmínek vyjde sídlo v Jankovcově ulici na Praze 7. A splnění snu o vlastním sídle v centru hlavního města, konkrétně v Příčné ulici na Praze 1, vás bude stát 249 Kč měsíčně. To je cena oběda v lepší restauraci. Volba je jasná, nemyslíte? Více informací hledejte na odkazu sídlo OSVČ Praha.

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *