hladina cukru v krvi
15. 11. 2019
Kategorie: Zdraví a kosmetika

Kolísá vám hladina cukru v krvi? Moruše vám může pomoci…

Se svým zdravím si nezahrávejte a nepřehlížejte varovné signály vašeho těla. Jednou z častých zdravotních obtíží je nesprávná hladina cukru v krvi, tzv. glykémie. Ohrozit vás může jak vysoká, tak příliš nízká hranice. Hladina cukru v krvi se řídí s pomocí slinivky břišní, která produkuje inzulín.

Podle toho, jaký je váš příjem potravy, váš organismus ví, kolik inzulínu je třeba vyprodukovat, aby byla zajištěna optimální hladina glykémie. Tuto funkci mají narušenou především diabetici, avšak hypoglykémie může být také následkem špatného životního stylu.

Jak na sobě poznat, že je vaše hladina cukru v krvi v nepořádku?

Máte náhlý pocit hladu, cítíte slabost a změnu vědomí, třesou se vám ruce a toužíte po tom dát si rychle něco sladkého. Tento stav, kdy nastane pokles hladiny cukru ve vaší krvi, se nazývá hypoglykémie. Je třeba si uvědomit, že se rozhodně jedná o velice vážný stav, jelikož činnost mozku je přímo závislá na přísunu kyslíku a cukru.

U hypoglykémie hodnota cukru v krvi klesne pod 3,3 mmol/l, v závažnější formě až pod hladinu 2,5 mmol/l. A co dělat při prvních příznacích hypoglykémie? Pomůže vám rychlé dodání jednoduchých cukrů do organismu, a to v podobě např. hrsti sušeného ovoce či skleničky ovocného džusu.

hladina cukru v krvi, Biosil Plus

Při vysoké hladině glukózy, tzv. hyperglykémie můžete pociťovat neustálou žízeň, zvýšenou tvorbu moči, únavu, při dlouhodobém problému lze zaznamenat i úbytek na váze.

Moruše Plus je skvělou prevencí srovnání hladiny cukru v krvi

Nejlepším řešením je prevence, je samozřejmě nutné upravit váš životní styl, pravidelně se pohybovat, jíst zdravě a vyváženě. Dobré je také užívat doplňky stravy, které vám udrží hladinu cukru v krvi pod kontrolou. Za kvalitní preparát nemusíte utrácet horentní sumy, např. doplněk Moruše Plus je k dostání za pár korun a pochází přímo od českého výrobce.

Obsahuje moruši černou, která přispívá k udržení fyziologické hladiny krevního cukru a pískavici řecké seno pro rovnováhu glukózy, cholesterolu a metabolismu tuků. A nechybí antioxidant réva vinná na cévy, srdce a krevní tlak. Výhodné balení kapslí zakoupíte na stránkách Gigalekarna.cz https://www.gigalekarna.cz/produkt/moruse-plus-90-kapsli/.

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *