rozbitý iphone
22. 2. 2022
Kategorie: Životní styl

Jak ochránit iPhone?

iPhone je jeden z nejkvalitnějších mobilů, které trh nabízí. Dlouhodobě si drží kvalitu a je v předních příčkách oblíbenosti. IPhony obecně pyšní vysokou životností. Kvalita ale odpovídá ceně. Je ale dobré přemýšlet nad prevencí před poškozením. Každému z nás někdy mobil z ruky vyklouzne a následky tohoto pádu můžou být katastrofální. Výměna displeje bývá poměrně drahou záležitostí. Jak těmto nepříjemnostem předcházet?

Jak ubránit iPhone před rozbitím?

Alternativ, jak ubránit telefon před zničením je mnoho. Existují různá pojištění, obaly na mobily a tvrzená skla. Žádná z možností samozřejmě není stoprocentní a nejlepší je jejich kombinace. Jestli ale trváte pouze na jedné formě ochrany, tak nejefektivnější je tvrzené sklo na iPhone.

Tvrzená skla

Displej je velice náchylný na praskliny a v dnešní době IPhony mají i skleněná záda. Riziko poškození se tak zvyšuje. Apple ale myslí na vše. Již se vyrábí iPhone ochranná skla na zadní i přední stranu telefonu. Tvrzené sklo slibuje vysokou účinnost. Když se po pádu vytvoří prasklina, stačí sklo sloupnout a telefon je znovu jako nový. Velice elegantní řešení, ale samozřejmě nezajišťuje úplnou obranu. Mnoho lidí si iPhone volí právě díky působivému vzhledu. Různé formy prevence před poškozením vizáž telefonu překryjí. Výhodou ochranného skla je, že mobil opatruje bez změny podoby či velikosti.

Kryt na iPhone

Kryty na iPhone je trh přesycený. Není problém si vybrat takový, který se vám bude líbit. Je libo obal s oblíbenou postavou z filmu, třpytkami, třásněmi, autem nebo fotkou vaší rodiny? Vše je možné. A teď něco k pozitivům krytu. Hlavním přínosem je ochrana zadní části telefonu a jeho rámečku. Rámeček je jednou z částí, které nepokryje tvrzené sklo. Vyvýšené okraje poskytují vyšší ochranu obrazovky a zvyšují životnost tvrzeného skla. Proto je vhodná kombinace obou forem prevence.

Pojištění

Různá pojištění na náhodné poškození a odcizení nabízí internet mnoho. Jedno zaštiťuje přímo Apple, jmenuje se AppleCare. Můžete si zvolit, jestli si zaplatíte jeho trvání na 12 nebo 24 měsíců. Při manuálním poškození a odcizení pojistka hradí náklady a proplácí až dvě výměny.

(R)

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *