28. 3. 2018
Kategorie: Zdraví a kosmetika

Jak jsem si zamilovala pleťové oleje Renovality?

Jako každá žena se o kosmetiku zajímám už dlouhé roky. V poslední době řeším i to, z čeho je složená a jaké chemické látky obsahuje. Možná to je i tím, že mám doma malou téměř 8 měsíční dcerku, se kterou jsem v častém kontaktu, kdy se spolu mazlíme a pusinkujeme. Všechno co mám na pleti, se tedy dotýká i pokožky mého dítěte. A tak se stalo, že jsem postupně začala měnit své kosmetické přípravky za přírodní…

Pleťový olej na problematickou pleť? Rozhodně ano!

Zpočátku jsem si vůbec nedokázala představit patlat cokoliv mastného, nedej bože olejovitého, na mou problematickou smíšenou pleť s pupínky. Připadalo mi to jako nesmysl a myslela jsem si, že to můj boj s pletí ještě zhorší. Moje pleť nebyla nikdy dokonalá, nejhorší byla v době těhotenství, kdy jsem měla šílené akné a krupičku po celém obličeji, v dekoltu i na zádech, a to jak v těhotenství u syna, tak nyní u dcery. Nezabíralo vůbec nic, až jsem přišla na výrobek Skinoren, který rozhodně přírodní nebyl, ale alespoň trochu pomáhal.

Po porodu se začaly pupínky vytrácet, ale ne úplně. Vlastně jsem se dostala do stavu jako před těhotenstvím. Vzhledem k tomu, že jsem měla doma malé miminko, tak jsem Skinoren už používat nechtěla a řešila jsem tedy jakým produktem jej nahradit. Díky tomu, že jsem v minulosti psala PR článek na oleje Renovality a jejich reklama na Facebooku mi je opět připomněla, rozhodla jsem se je vyzkoušet. Aktuálně mám doma 5 produktů značky Renovality a rozhodně se nejedná o finální počet. Jako první přišel na řadu moringový olej, následoval ricinový olej, poté hyaluronové sérum, meruňkový a kávový olej.

MORINGOVÝ OLEJ LISOVANÝ ZA STUDENA 100 ML S PIPETKOU

Rostlinný moringový olej s příjemnou oříškovou vůní je na stránkách Renovality ten úplně nejoblíbenější, a to především díky skvělým výsledkům v oblasti kosmetiky. Vyrábí se ze stromu Moringa oleifera, který je původem z Indie. Používá se na akné, pigmentace na tváři, proti vráskám na obličeji, krku a očním okolí a také proti lupům a svědění hlavy. Tento dar z nebes je tou nejlepší volbou pro vysušenou pleť s akné, dodává vitalitu a pevnost pokožce i vlasům. Vyzkoušet jej můžete především na suché a lámavé vlasy. Prodejní cena je 349,- Kč, doprava je zdarma.

Moje použití:

Z počátku jsem používala na očištěnou pleť 2× denně, a to ráno a večer. Nyní jej používám jen večer. Moje pleť se opravdu zlepšila a nedám na něj dopustit. Pokud nepřeženete množství, pleť po něm není vůbec mastná.

RICINOVÝ OLEJ ZA STUDENA LISOVANÝ 100 ML S PIPETKOU

Ricinový olej je určený na suchou pokožku, kterou perfektně regeneruje a zvláčňuje. Aplikace je vhodná i jako péče na zhojené jizvy. Teplé ricinové obklady se používají na namožené části těla. Je bez zápachu a prodává se za 139,- Kč.

Moje použití:

Tento olej jsem si původně pořídila na řasy a obočí. Na internetu se dočtete spoustu článků, jak po něm rostou dlouhé a husté řasy. Bohužel jej nepoužívám moc pravidelně, ale i tak jsem si všimla, že jsou moje řasy a obočí tmavší, chloupky zesílily, jsou pevnější a na dotek hrubší. Nakonec jsem jej používala i na zhojenou jizvu po císařském řezu. Super je i na promaštění zhrublých loktů a kolen. Za pár korun má vícero využití.

HYALURONOVÉ SÉRUM 50 ML S DÁVKOVAČEM

Nenechala jsem si ujít ani novinku, kterou je hyaluronové sérum. Růžový hydrosol dodá ihned pleti vláhu a ta je maximálně hydratovaná. Sérum je vhodné pro všechny typy pokožky a slibuje úžasný anti-vráskový efekt. V prodeji je za cenu 349,- Kč s dopravou zdarma.

Moje použití:

Používám je každé ráno jen tak jako základní vrstvu na pleť pod další olej či make-up. Po nanesení cítím, jak je pleť osvěžená, hydratovaná a hebká.

KÁVOVÝ OLEJ ZA STUDENA LISOVANÝ 100 ML

Kávový olej používají celebrity z celého světa. Vyrábí se ze zelených semen kávovníku, a tak nečekejte, že bude vonět po čerstvě upražené kávě. Používá se jako přípravek na pleť, proti celulitidě a na zeštíhlení těla. Obsahuje enzymy, širokou škálu vitaminů a vysoký obsah kofeinu.

Moje použití:

Koupila jsem si ho na mazání problémových partií, které potřebuji zeštíhlit a zbavit celulitidy. V poslední době jej používám také ráno na pleť po aplikaci hyaluronového séra. Je to taková kofeinová bomba pro mou pleť po náročné noci s dětmi.

MERUŇKOVÝ OLEJ ZA STUDENA LISOVANÝ 100ML S PIPETKOU

Meruňkový olej je právem považován za luxusní olej. Hodí se k péči o opálenou pokožku, na ekzémy, popáleniny a akné. Olej se získává z meruňkových jadérek, po kterých krásně voní. Cena je pouhých 159,- Kč.

Moje použití:

Olej z meruňkových jader jsem koupila pro svou 8 měsíční dceru na promazání pokožku a do koupele. Sama jsem ho však používala, když jsem měla rýmu a hodně odřený nos. Určitě budu tento olej používat v létě po opalování.

Všechny produkty jsem pořídila na stránkách www.renovality.cz.

Pozn. Nejedná se o reklamní článek či placenou spolupráci!

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *