finská sauna ničí viry
17. 7. 2020
Kategorie: Zdraví a kosmetika

Prospěšnost finské sauny na imunitní systém

Již naši předci moc dobře věděli, jaký vliv mají finské sauny na imunitní systém a celkové zdraví. Používali ji k otužování a zocelování fyzického těla, k odbourání stresu a pro lepší spánek.

Finské sauny jsou oblíbené po celý rok

Mnoho lidí navštěvuje finské sauny na jaře a na podzim, ale stále je čím dál více jedinců, kteří si saunování oblíbí celoročně. Milovníci venkovní sauny pro to mají hned několik důvodů. Saunování má dobrý vliv na oběhovou soustavu člověka – zrychluje ji, buňky vyrábí více kyslíku a imunitní systém vytváří více bílých krvinek, které jsou tělu prospěšné v boji s viry, infekcemi a pro eliminaci patogenů.

Jaké jsou benefity saunování?

  • Tělo trénuje schopnost termoregulace a otužování. Následně je odolnější vůči virům a nachlazení.
  • Saunování odbourává stres, léčí deprese a má blahodárný vliv na zdravý spánek.
  • Sauna trénuje dýchací soustavu a posiluje srdce. Je velmi vhodná pro prevenci kardiovaskulárních a respiračních problémů.
  • Bojuje proti stárnutí – regeneruje tkáně, svaly, šlachy a klouby. Pleť se zbavuje nečistot, toxinů a odumřelých buněk. Mozek mládne ­– saunování snižuje riziko Alzheimerovy choroby a demence, zlepšuje ADHD.
  • Finská venkovní sauna podporuje hubnutí a detoxikaci organismu.

Proč si vybrat sauny DYNTAR?

Nebaví vás chodit do sauny, kde se pohybuje velké množství lidí? Kvalitní sauny DYNTAR můžete mít přímo doma nebo na zahradě. K dostání jsou venkovní i vnitřní modely. Ve finské sauně se prohřejete při teplotách 80-110 °C. Společnost DYNTAR vyrábí tradiční české sauny podle 3D vizualizace návrhu. Doma ji můžete mít už do 8 týdnů od podpisu smlouvy, a to se zárukou 7 let. Na celý proces výroby můžete sami dohlédnout.

Doprava a montáž sauny je zcela ZDARMA.

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *