Co je to CINCINK Férový realitní portál s komplexním řešením od KB!
20. 11. 2019
Kategorie: Životní styl

Co je to CINCINK? Férový realitní portál s komplexním řešením od KB!

Slyšeli jste již o tom, že Komerční banka spustila nejkomplexnější realitní portál s inzercí zdarma? Ano čtete správně. Skutečně se jedná o službu ZDARMA. Cincink vznikl proto, aby mohl nabídnout všem kupujícím i prodávajícím v oblasti realit ty nejkomplexnější služby v České republice. Tento férový realitní portál Cincink je start-up Komerční banky.

Zadání inzerátu je zcela bezplatné pro všechny, kteří potřebují prodat nemovitost nebo naopak zvažují její koupi. Rozsáhlá nabídka nemovitostí může oslovit i realitní kanceláře. Čeká vás i řada dalších doplňkových služeb…

Na co si dát pozor před prodejem či koupí nemovitosti?

V případě, že se rozhodnete prodat či koupit byt, rodinný dům nebo nebytový prostor, např. sklad či kancelář, pořádně si všechno promyslete. Možná si dopředu nedokážete představit, co vůbec obnáší nákup nebo prodej nemovité věci. Váže se k tomu spousta povinností a starostí, v ideálním případě je skutečně dobrý nápad obrátit se na odborníky.

Když si to shrneme od A do Z, budete muset zadat inzerát, a to nejlépe online na internetu. K tomu vám mohou posloužit nejrůznější realitní portály, většinou se jedná o placenou inzerci. Málokdy narazíte na možnost inzerce zdarma. Rozhodnete-li se obrátit raději na realitní kancelář, inzerát za vás umístí. Nečekejte však, že si poplatek za inzerci skrytě nenaúčtuje do provize.

Co vše je nutné zařídit při koupi a prodeji domu či bytu?

Při prodeji musíte mít ve většině případů k doložení energetický štítek. Ten udává, jak je nemovitost hospodárná, tedy energeticky úsporná. Samotná koupě bytu obnáší i poplatky za právní služby či odborné poradenství a stěhovací službu, záleží na situaci. Kupující pak řeší i nový zápis do katastru nemovitostí, který je také zpoplatněn.

Co je to CINCINK Férový realitní portál s komplexním řešením od KB!

A prodej bytu či jeho koupě se neobejde bez převodu všech energií, internetu a dalších služeb na nového majitele. Než tedy uslyšíte první zacinkání klíčů a připijete si na nové bydlení či úspěšný prodej, nevyhnete se celému kolečku starostí a nutné byrokracie. Také proto vznikl projekt Cincink pod záštitou a garancí jedné z největších bank v ČR – Komerční banky. Má lidem vše usnadnit.

Co je to CinCink? K čemu slouží férový realitní portál?

Cincink je férový realitní portál a komplexním řešením pro ty, co chtějí všechno najít na jednom místě. Je skvělou kombinací nabídky inzerátů zdarma se službami ověřených realitních kanceláří, odborníků z oblasti realit, práva, daní i finančnictví. Nabízí dokonce i kontakty na lidi provádějící odhad nemovitosti, fotografy, specialisty na textaci inzerátu, vizualizaci interiéru a 3D plánky. Prostě vše, co si jen dokážete představit. Je jen na vás, zda využijete možnosti inzerování nemovitosti bez realitky, nebo pro vás budou zajímavé i další doplňkové služby.

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *