Zajímáte se o veřejný prostor kolem vás Dětské hřiště podněcuje fantazii
12. 12. 2019
Kategorie: Životní styl

Zajímáte se o veřejný prostor kolem vás? Dětské hřiště podněcuje fantazii

I když každý z nás žije na jiném místě – vesnici, malém městečku či velkoměstě, jsme obklopeni veřejným prostorem, v němž se běžně pohybujeme. Buď těmito místy pasivně procházíme během cesty domů, na nákupy a do práce, anebo se do něj aktivně zapojujeme. To znamená, že v něm trávíme svůj volný čas. Využíváme veřejný prostor pro sport, hry a zábavu s dětmi, ale také pro posezení s přáteli a příjemný odpočinek. Málokterá rodina nevyhledává dětské hřiště, děti si v něm krásně pohrají a probouzí svoji fantazii. Bohužel ne všude se nachází dostatek herních prvků pro děti i dospělé…

Přispějte myšlenkou na lepší veřejný prostor kolem sebe

Snažte se vstoupit do diskuze a začněte hájit své zájmy pro zlepšení veřejného prostoru kolem vašeho bydliště. Obce a velká města rády přispějí k vytváření a k vybavení těchto prostorů. Přece jen se snaží o to, aby byla veřejná místa atraktivní, dostatečně stimulující a funkční pro všechny generace obyvatelstva. A jak by měl takový městský mobiliář vůbec vypadat? Při realizaci by se mělo pečlivě myslet na komplexnost řešení. Kvalitní firmy rády používají nejmodernější technologie a především kvalitní materiály a výrobky, které zaručují dlouhé záruky a životnost. Rovněž se klade důraz na vliv na ekologii a životní prostředí. Není vůbec jednoduché veřejný prostor koncipovat tak, aby byl nenáročný na údržbu a zároveň maximálně bezpečný.

Dětská hřiště Berliner Seilfabrik s originálními herními prvky

Dětská hřiště by měla být navržena s ohledem na nejvyšší možnou bezpečnost. Moderní dětská hřiště Berliner Seilfabrik se skládají z originálních a odolných herních prvků. V tomto případě se používají recyklovatelné materiály bez použití plastových hmot. Když už obec či město investují do realizace nového dětského hřiště, měly by vybírat tak, aby vydrželo několik desítek let.

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *