vestavěné skříně levně
25. 5. 2021
Kategorie: Životní styl

Moderní vestavěné skříně jsou hitem a pořídíte je za pár korun

Většina lidí čas od času bojuje s nedostatkem úložného prostoru. Chcete-li mít krásný, čistý a uspořádaný domov, bez praktického uspořádání věcí se neobejdete. Vestavěné skříně nahradí nevzhledné krabice a různorodé kusy nábytku. Využijete tak každou skulinku v domácnosti. A to se hodí!

Vestavěné skříně jsou elegantní a praktické

Nezáleží na tom, zda zvažujete vestavěné skříně do ložnice, předsíně či jiných místností ve vašem obydlí. Ušetřit místo se dá kdekoliv. V případě bytu nebo početnější rodiny v menším rodinném domku oceníte každý kousek navíc. Obzvlášť s malými dětmi se věci hromadí čím dál tím víc. Ale i starší kluci a holky ocení pořádnou skříň na jejich hry, knihy, oblečení a poklady.

Šatna v domě či bytě? Sen každé ženy…

No a které ženy by nepotěšila vestavěná šatna? Ta může být přímo v ložnici nebo v samostatné vedlejší místnosti. Podle umístění šatny si můžete zvolit, zda dáte přednost variantě s dveřmi nebo otevřenému řešení. Ideální je, když na ukládání oblečení myslíte předem, ale možná vás překvapí, jaké možnosti se nabízí. Např. využijte zákoutí chodby, nevyužívanou pracovnu nebo pokoj pro hosty.

Jaký nábytek zvolit do atypických prostor?

Máte podkrovní byt? Nebo pokoje v horním patře se šikmou střechou? V běžných prodejnách nábytku spíše nepochodíte. Pokud přece jen nějaké skříně a komody pořídíte, výsledek není zrovna podle vašich představ. Buď vznikají nevyužitá místa, která se zanášejí prachem, případně musí být nábytek odsunutý více ode zdi, anebo máte na vaše věci „jen“ málo místa. Stylové vestavěné skříně využijí volnou plochu na maximum. Celkově interiér pak působí přirozeným a elegantním dojmem. Dnes se dají naštěstí pořídit za rozumnou cenu.

Podle čeho vybírat vestavěné skříně?

Vestavěný nábytek není záležitostí jednoho, dvou let. Když dáte přednost kvalitě, vydrží vám mnoho let. Vybírejte nejen podle vzhledu a preferencí stylu, ale dejte důraz i na praktičnost a funkčnost. Zamyslete se nad tím, co od vestavěné skříně očekáváte a co do ní budete ukládat. Podle toho zvolte tyče k zavěšení, úložné koše, police, dělicí příčky a zásuvky.

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *