26. 7. 2018
Kategorie: Pro maminky

Česká značka Jonap přináší na trh nové barefoot bačkůrky nejen do školky

Od září jde syn Lukáš konečně poprvé do státní školky, v listopadu mu budou 4 roky. Kdo četl předchozí články A ZASE NÁS ČEKÁ ZÁPIS DO ŠKOLKY! SNAD BUDEME MÍT LETOS VÍC ŠTĚSTÍ… nebo POZOR NA NOVÉ ZMĚNY V ZÁKONĚ OHLEDNĚ PŘIJÍMÁNÍ DĚTÍ DO MATEŘSKÝCH ŠKOL!, tak ví, jaké jsme měli starosti, aby se vůbec někam dostal, jelikož naše obec neměla s žádnou jinou obcí uzavřenou smlouvu o spádové školce a vlastní školku zde nemáme. Nakonec získal místo v 11 km vzdálené mateřské škole, je to sice trošku z ruky, ale díky bohu za to. Lukáš školku miluje a každodenní docházka v soukromé školičce by byla velký zásah do peněženky.

Vybíráme nové bačkůrky do velké školky

No a už teď o prázdninách je třeba řešit, co všechno bude Lukášek do „velké“ školky potřebovat. Zatím se jedná pouze o nové bačkůrky, kelímek na pití do třídy a další drobnosti. Více se dozvím na schůzce rodičů koncem srpna. Při výběru bačkůrek jsem měla následující požadavky – musí mít dostatek prostoru pro prsty a nesmějí být příliš tvrdé. Nepotřebovala jsem vyloženě barefoot přezůvky, klidně by stačily kompromisní, ale ne žádné tvrdé, úzké a nepohodlné boty. Prvně jsem měla vybrané textilní bačkůrky značky Beda za 619,- Kč, avšak kamarádka mi dala tip na českou značku Jonap, která přišla na trh nově s barefoot bačkůrkami.

Přezůvky Jonap za lidovou cenu

Tyto přezůvky jsem objednala v e-shopu dětskáobuvberánek.cz a vzala jsem rovnou dvě velikosti, když už platím za poštovné. Jedny vycházely na krásných 350,- Kč. Dneska bačkory přišly, a to už za 2 dny od objednání! Jsou teda perfektní, lehoučké a popis u těchto botiček je opravdu trefný. Mají širokou špičku, takže neutlačují prsty u nohou, kotník je trošku užší podle přirozeného tvaru dětské nožky a lehce vyztužený, ale jen pro lepší nazouvání, jinak kotník uměle nedrží. Stélka je vyrobena z materiálu proti pocení a zaručuje měkký došlap, což je super na chůzi po tvrdé podlaze, zároveň je však dostatečně ohebná. Nevýhodou je, že lze objednat pouze klučičí a holčičí barvu látky, a tak nikdy nevíte dopředu, který vzor dorazí k vám domů, ale jak se můžete přesvědčit, tak látky to jsou opravdu krásné.

Doporučení prodejce:

Prodejce na svých stránek uvádí, že botky nejsou úplně vhodné pro děti s velmi širokou a buclatou nožkou. Pro ortodoxní zastánkyně barefoot obuvi doporučuje spíše značku Tikki.

Příště vám dám skvělý tip na štítky se jmény pro děti do školky 🙂

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *