eppi řetízek
17. 4. 2023
Kategorie: Módní trendy

Řetízek s přívěskem “I shine” od Eppi: Můj nový oblíbený doplněk

Nedávno jsem objevila značku Eppi, která nabízí originální šperky s motivujícími nápisy z kolekce #ZaNormalniHolky. Tyto šperky jsou navrženy tak, aby oslovily každou ženu, která chce být sama sebou a zářit. Jeden z nich dnes představím – je to řetízek s přívěskem “I shine”, který mě okamžitě nadchl. V tomto článku vám povím, proč jsem si ho vybrala, jak vypadá, jak se mi osvědčil a jak se liší od jiných šperků na trhu. Tak pojďme na to!

Co je Eppi a proč jsem si vybrala jejich šperky?

Eppi je česká značka šperků, která se zaměřuje na vlastní výrobu a originální design. Na webu Eppi najdete širokou nabídku zásnubních a snubních prstenů, náušnic, přívěsků, náramků a hodinek ze zlata, stříbra nebo platiny. Můžete si také nechat vyrobit šperk na míru podle vašich představ a snů. Eppi nabízí také doživotní záruku a bezplatné čištění šperků.

A proč jsem si vybrala jejich šperky? Protože mě zaujala jejich kolekce #ZaNormalniHolky, která vznikla ve spolupráci s blogerkou a influencerkou Kristýnou z projektu Za normální holky. Tato kolekce obsahuje šperky s motivujícími nápisy, které mají povzbudit ženy k sebelásce a sebevědomí. Jeden z těchto nápisů je “I shine”, což v překladu znamená “Zářím”. A to je přesně to, co cítím, když nosím tento šperk.

eppi řetízek I shine

Jak vypadá řetízek s přívěskem “I shine” a co znamená jeho gravír?

Řetízek s přívěskem “I shine” je jedním z mnoha šperků z kolekce #ZaNormalniHolky, kterou najdete na webu eppi.cz. Jedná se o stříbrný pozlacený přívěsek ve tvaru disku s motivem slunce a nápisem “I shine”. Přívěsek je dostupný ve třech barevných provedeních: žluté, bílé a růžové zlaté. K přívěsku je přiložen řetízek stejné barvy a materiálu, který má volitelnou délkou 45 až 50 cm. Gravír “I shine” vznikl podle ručně psaného návrhu Kristýny z projektu #ZaNormalniHolky, která je také autorkou celého designu a myšlenky. Tento nápis v překladu znamená “Zářím” a má vyjadřovat sebelásku a sebevědomí nositelky. Je to šperk, který vás povzbudí a připomene vám vaši jedinečnost.

Jak se mi osvědčil šperk v praxi a jak ho udržuji v dobrém stavu?

Šperk s přívěskem “I shine” nosím už nějakou dobu a jsem z něho nadšená. Je to můj oblíbený doplněk, který se hodí k různým příležitostem. Přívěsek je lehký a pohodlný, neškrábe ani nezatěžuje krk. Řetízek má praktické zapínání a je dostatečně pevný. Co mě ale nejvíc potěšilo, je kvalita pozlacení. U jiných pozlacených šperků jsem si všimla, že se časem obrušují a ztrácejí lesk. U tohoto šperku se mi to nestalo. Přívěsek zůstává stále jako nový, i když ho nosím téměř denně.

eppi značka

Pro koho bych doporučila šperk Eppi a kde ho můžete koupit?

Tento šperk bych doporučila všem ženám, které chtějí zářit a vyjadřovat svou osobnost. Je to také skvělý dárek pro někoho, koho máte rádi a chcete mu ukázat, jak je pro vás důležitý. Tento šperk můžete koupit na webu eppi.cz, kde najdete i další originální šperky z kolekce #ZaNormalniHolky.

přívěsek eppi

Eppi je zlatnictví s vlastní výrobou a doživotní zárukou na všechny šperky. Můžete si také nechat vyrobit šperk na míru podle vašich představ. Eppi šperky pochází z pražské dílny, kde pracují zkušení a kreativní zlatníci. Pokud chcete vidět šperky naživo, můžete navštívit showroom Eppi na Václavském náměstí.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *