oblečení bez potisku
16. 4. 2020
Kategorie: Módní trendy

Kde nakoupit oblečení bez potisku? Třeba ve velkoobchodě

Je tomu už dlouho, co módní řetězce začaly nabízet především trička a textil s nápisy a potisky. Někdy jsou roztomilé, jindy spíš šílené. V posledních letech však do módy přišel minimalismus a s ním se pojí i čistá jednobarevná trička, košile a jiné typy oblečení bez potisku. Jenže kde ho sehnat?

Oblečení bez potisku jsou často potřeba na různá vystoupení, taneční představení, divadelní hry, školní akademie a jiné akce, proto je ve své nabídce mají velkoobchody s oblečením. Tam nakoupíte textil bez potisku podle svých představ, a ještě za velmi dobré ceny. Čím více toho objednáte, tím výhodnější bude cena.

Kvalita je vyšší než ve velkých řetězcích

Velkoobchody s oblečením prodávají pouze kousky od osvědčených značek. Co se týče triček, často se setkáte se španělskou ROLY, případně CoFEE a také Xfer, což je čistě česká značka stejnojmenného velkoobchodu.

Trička od těchto výrobců mívají vysokou gramáž, jsou poctivě šitá, a tak toho obvykle vydrží více než kousky, které byste si koupili za pár desítek korun v nějakém módním řetězci. Přitom cena ani nemusí být o moc vyšší.

I velkoobchody mají slevy na oblečení bez potisku

Zaměříme-li se na velkoobchody – oblečení obvykle nemá uvedené jednoznačné cenovky. K cenovým nabídkám se dostanete pouze jako registrovaný zákazník a mnohdy se odvíjí i podle počtu odebraných kusů. Bývají velmi příznivé, a pokud chcete ušetřit ještě o něco více, vyplatí se počkat si na nějakou akci či výprodej. Mezi velkoobchody s oblečením, které pravidelně mívají výprodeje, patří i již zmiňovaný Xfer.

Velkoobchod Xfer jde s dobou a nabízí vždy to, o co je zájem. Svou nabídku stále rozšiřuje a aktuálně prodává například multifunkční šátky, které se dají využívat jako roušky. Objednávat online se dá pořád dál, jen na návštěvu prodejny v Brně si budete muset počkat. Až skončí nouzový stav, určitě se sem zastavte, budete si moct prohlédnout trička a jiný textil na vlastní kůži.

oblečení bez potisku

Průvodcem módního světa je Modio – novinky, slevy, inspirace.

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *