stylové reklamní roušky
3. 12. 2020
Kategorie: Podnikání

Reklamní roušky vám přivedou nové zákazníky

Rouška se stala nedílnou součástí života všech lidí v ČR. Musíme ji nosit prakticky neustále, a jak to tak vypadá, bude tento stav trvat ještě hodně dlouho. Proč tedy této situace nevyužít k propagaci svého podnikání? Řešením tohoto úkolu je rouška reklamní, která je potištěna logem vaší firmy, vaším firemním sloganem nebo kompletním potiskem v barvách vyjadřujících vaši firemní identitu.

Propagační roušky s potiskem – levný a efektivní způsob reklamy

Reklamní roušky můžete dávat například svým zaměstnancům jako součást jejich uniformy, nebo ještě lépe, přibalovat je zdarma vašim zákazníkům k nákupu. Jedná se o levný propagační předmět, který si můžete odečíst z daní, přitom je však velice efektivní. Díky tomu, že nás všechny čeká nošení roušek minimálně do léta, ne-li ještě déle, uvidí vaši reklamu na roušce desetitisíce lidí. Stejného efektu byste pravděpodobně s žádným jiným typem reklamního předmětu neměli šanci dosáhnout.

V Bluearrow.cz získáte maximální kvalitu za nejnižší cenu

Aby vaše reklamní roušky splnily očekávání, které do nich vkládáte, je důležité, aby byla jejich kvalita co nejvyšší. Jedině tak je totiž lidé budou používat opakovaně a rádi. Pokud chcete získat maximální užitnou hodnotu za nejnižší cenu, rozhodně neprohloupíte, pokud se s touto zakázkou obrátíte na reklamní agenturu Bluearrow.cz která patří mezi špičku mezi výrobci propagačních předmětů.

Výjimkou není ani reklamní rouška – potisk je proveden moderní sublimační technologií na bavlněnou látku. Díky tomu je potisk na vaší roušce prakticky nezničitelný. Odolá i častému praní, aniž by ztrácel barvu. U Bluearrow.cz si můžete vybrat z několika typů a střihů roušek z různých materiálů a v různých cenových relacích. Získáte tak praktický reklamní dárek, který vaši zákazníci jistě ocení.

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *