vichy mineral 89 zkušenost
20. 6. 2020
Kategorie: Zdraví a kosmetika

Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster pro hydrataci pleti (recenze)

V květnu jsem se dostala k testování produktu Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster, který sliboval hydrataci pleti a ochranu před škodlivými látkami. Na mou unavenou a nevyspanou pleť ideální přípravek, zvlášť s příchodem horkých dnů, kdy pokožka přímo volá po osvěžení.  

Co obsahuje Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster?

Hypoalergenní produkt obsahuje 89 % mineralizující termální vody z francouzských vulkánů a kyselinu hyaluronovou, celkem 11 složek. Klasické balení má 50 ml. Textura je v podobě gelu, který je bez parfemace, dobře se roztírá, rychle zasychá a vstřebává se do pleti. Hydratuje pokožku, kterou navíc posiluje, chrání před škodlivinami, regeneruje a obnovuje její pH.

Jak používat Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster?

V přiloženém letáčku jsem se dočetla mnoho informací, především to, jak přípravek používat. Nanáší se totiž jako první vrstva na očištěnou a tonizovanou pleť. Nanést jej můžete na obličej, okolí očí, rtů a oblast krku. Je vhodný pro všechny typy pleti, na suchý typ můžete po nanesení aplikovat i krém a další kosmetiku, jak jste zvyklá. Já mám mastnější a problematickou pleť, tak na tento booster dávám ráno rovnou make-up a pudr, večer sérum nepoužívám.

Moje hodnocení po 3 týdnech používání

(Vichy Mineral 89 recenze)

V minulosti jsem si oblíbila hyaluronové sérum od Renovality, tak jsem se těšila na porovnání podobného produktu. Když se mi dostal do rukou gel Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster, byla jsem překvapena jeho konzistencí. Na to, že obsahuje 89 % vody, tak je celkem hustý. Po nanesení trošku lepí, ale po vstřebání nikoli, naopak je pleť krásně hebká a vláčná. Dobře pleť hydratuje a osvěží. Zpočátku jsem myslela, že na něj budu nanášet ještě krém či olej, ale není to vůbec potřeba. Make-up se na něj krásně aplikuje a nedrolí se. Tuto kosmetickou novinku jsem si celkem oblíbila a přijde mi super, zvlášť teď na jaro a léto. Na podzim a v zimě bych dala ale zase přednost nějakému pleťovému oleji. Sérum můžu doporučit, ale zázraky v podobě úplného vymizení vrásek nečekejte.

vichy mineral 89 recenze

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *