dětská herna Bing
23. 2. 2020
Kategorie: Pro maminky

Recenze: Dětská herna Bing Ivančice

V naší blízkosti a dobré dojezdové vzdálenosti otevřeli novou dětskou hernu. Široko daleko nic takového není vyjma Brna. Tam jsou ale velké herny typu Bruno a Bongo. Někdy je ale fajn zajít do menší herničky třeba jen na pár hodin, např. v dopoledních hodinách. Ty velké brněnské hrací plochy jsou časově i cenou za vstupné výhodnější spíše na celodenní zábavu. Dětská herna Bing v Ivančicích mě mile překvapila…

Nově otevřená dětská herna Bing Ivančice

Tato nová hernička pro děti byla otevřená teprve 1. února 2020, ale už teď je jasné, že to byl krok správným směrem. Široko daleko nic takového není. Najít v této lokalitě alespoň kavárnu s menším dětským koutkem je nadlidský výkon. Když už ji objevíte, bývá často narvaná k prasknutí a nemáte si kam sednout.

Tip! Raději si předem místo k sezení zarezervujte!

Dětská herna tu dlouho chyběla

Po příchodu do herny máte možnost odložit boty a bundu. Kdo se nechce zouvat, může si vzít igelitové návleky na vlastní obuv. Místa k odložení svršků je tu dost, jsou tu i lavice k sezení a malé židličky pro děti. Před vstupem do herny je kavárna, kde je dostatek stolů pro sezení. Když najdete místo v blízkosti vstupu do herničky Bing, můžete si vychutnat dobrou kávu značky Michael a zároveň sledovat své ratolesti při hře. Co je super, tak je tu WI-FI, heslo vám bez problémů sdělí obsluha.

dětská herna BIng

Najdete tu spoustu dětských prvků

Co nabízí dětská herna Bing Ivančice? Dominantou v prostoru herničky je prostor s průlezkami a dvojitou skluzavkou. Pro nejmenší miminka je tu bazének s míčky. Děti mají k dispozici nejrůznější odrážedla a motorky, pro holčičky je tu několik dětských kočárků s panenkami, dětská kuchyňka a nechybí ani stolečky s papíry a kreslicími potřebami.

Když je hlad…

Při náročném běhání, poskakování a hraní dětem rychle vyhládne, i na to ale dětská herna Bing myslí. Pro děti jsou zde připraveny toasty, párek v rohlíku, pro nejmenší kapsičky s ovocem či jogurtem a nejrůznější pochutiny a nápoje. Pro dospělé je v nabídce sendvič se šunkou/slaninou, vejcem a salátem.

Ke kávě si zcela jistě vyberete z lákavé nabídky dezertů. Sama jsem vyzkoušela našlehanou pěnu z mascarpone s malinami – byla výborná a ne moc sladká, což oceňuji. Co mi ale chybí, tak nějaké zdravější varianty bez pečiva, např. zeleninový obědový salát nebo nabídka celozrnného pečiva.

Toalety prozradí mnoho

Místnost se záchodem prozradí o samotném podniku nejvíc. Tady ale nebylo co vytknout. Toaleta je prostorná, nechybí ani přebalovací pult, nočníky pro děti a pro malé chlapečky i hravě zelený pisoár.

A nakonec cena

Cena je 60 Kč za první hodinu, každá další hodina stojí 50 Kč. Dospělý doprovod nic neplatí!

https://www.facebook.com/hernabing/

2 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *