1. 10. 2018
Kategorie: Životní styl

Recenze: Brandnooz box srpen 2018

Opět jsem se těšila na to, co bude skrývat letní srpnový brandnooz box a na čem si pochutnám. Když mi pošta doručila zelenou krabici, těšila jsem se, že ji rozbalím co nejdříve, ale zrovna jsem byla na odchodu pro syna do školky, tak jsem si musela ještě chvíli počkat…

Jako v předchozích boxech byly výrobky zabalené v papírové krabici na slaměné podestýlce. Krabice obsahovala neuvěřitelných 12 produktů, pojďme se na ně podívat zblízka:

Co tedy obsahoval Brandnooz box?

Bebe Dobré ráno Na Měkko borůvka 12,90 Kč

Tuto měkkou sušenku znám a občas si ji koupím, byla jsem teda zvědavá na novinku s borůvkami. Chuť mě mile překvapila, byla moc dobrá. Navíc obsahuje 5 druhů celozrnných cereálií, vlákninu, hořčík, železo a vitamíny B6 a B9. Nemá v sobě žádná barviva a konzervanty. Co mě trošku vadilo, je příliš sladká chuť, ale s tím mám problém u téměř všech sladkých sušenek.

Podravka Natur 38,90 Kč

Tak z tohoto koření jsem měla radost, super koření do polévky bez všech těch nesmyslů, jako jsou éčka, konzervanty, barviva a glutamáty. Obsahuje jen kurkumu, libeček, mořskou sůl a směs zeleniny, co víc si přát. Určitě koupím znovu!

Dr. Oetker Celozrnný banánový chlebíček 69,90 Kč

Tuto zdravější buchtu jsem hned upekla a byla celkem dobrá. Zase mi teda vadilo, že byla sladší, než jsem zvyklá. V balení najdete suroviny, jako jsou celozrnná mouka, třtinový cukr, kypřící prášek bez fosfátů, čokoládové vločky a přírodní aroma. Přidáte jen banány, olej, vodu a vejce. Dobrý výrobek pro ty, co moc neumí péct nebo je to nebaví, ale přesto občas chtějí překvapit třeba návštěvu. Pro zkušenější pekařky je lepší namíchat si těsto vlastnoručně a tím ovlivnit např. množství cukru, je to cca 5 minut práce navíc.

Brumík Duo 8,90 Kč 

Tuto pochoutku občas taky koupím a je fakt, že čokoládová u nás vede nejvíc, na rozdíl od těch s ovocnou náplní. Nepřekvapilo mě tedy že čokoládovo oříšková verze má u dětí stejný úspěch.

Dr. Oetker Jahodová smetanová náplň 19,90 Kč

Náplň jsem vyzkoušela, když jsem dělala oblíbené domácí jogurtové lívance. Všichni členové rodiny byli mile překvapeni, že se lívanečky podávají s krémem a ne s džemem jako obvykle. Příprava je rychlá, stačí vyšlehat se dvěma kelímky smetany ke šlehání a je hotovo. Krém jsem nedoslazovala a byl dobrý, chuťově osvěžující.

Racio Knäck Snack 25,- Kč

Tak tahle zdravá pochoutka zmizela snad jako první 😀 Snack s řepou je složen z 60 % žitné mouky a šťávou z červené řepy, která tam je cítit velice jemně.

efko Bio Genus plus squeezer jablko banán a jahoda 24,90 Kč

Pro mou roční dceru se snažím tyto kapsičky na cesty kupovat bez přidaného cukru, což tato svačinka splňuje. Je v BIO kvalitě, bez aromat a umělých barviv.

Ledové Kaštany irish cream a brandy 14,90 Kč

Osvědčená klasika v podobě tradiční čokolády v tyčince. Já jsem si vybrala příchuť irish cream a manžel brandy. Dost sladké, ale občas proč ne J

Vitana Dej si super jídlo! Kuskus quinoa se zeleninou 34,90 Kč

Stačí zalít horkou vodou a počkat pár minut, příprava je opravdu rychlá. Mě ovšem toto instantní jídlo zklamalo. Vůbec mě nechutnalo, chutnalo to jako polévkové koření, takže za mě ne!

Vitana Dej si super jídlo! Instantní polévka quinoa tomatová 14,90 Kč

Polévky v sáčku vůbec nekupuju, popravdě o nich nemám žádné dobré mínění, co se týče kvality a chuti. Tato polévka mě ale mile překvapila, byla fakt dobrá!

Mattoni Meloun 16,90 Kč

Limitovaná edice této limonády je fajn osvěžení na léto, lépe chutná chlazená.

Kolik stál celkem Brandnooz box?

Celkem 282,- Kč (ceny jsou orientační).

® Brandnooz box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu, což však nemělo žádný vliv na hodnocení produktů.

2 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *