virtuální kancelář se vyplatí i finančně
11. 6. 2020
Kategorie: Podnikání

Pořiďte si virtuální kancelář, home office stoupá na oblibě

Období pandemie koronaviru mnohé firmy nasměrovalo k uvolnění některých prostor kanceláří a k převedení části zaměstnanců na práci na tzv. home office. Práce z domova znormalizovala a je čím dál častěji využívána. Proto je virtuální kancelář skvělým způsobem, jak si zachovat prestiž, a přesto snížit náklady v podnikání na nezbytné minimum.

Virtuální kancelář vám umožní pracovat kdekoliv

Virtuální kancelář může sloužit také jako sídlo firmy. Snadno tak získáte adresu na lukrativní adrese např. v Praze. Podnikat přitom můžete třeba na druhé straně České republiky, anebo můžete řídit váš byznys z pláže. Když pak přiletíte do Prahy, budete se moci setkat s klienty na prestižním místě, za které se nebudete muset stydět.

Při výběru virtuální kanceláře se nezaměřujte pouze na výhodnou cenu. Velký význam mají i další služby, jež provozovatel sídla nabízí. Jedná se např. o možnost recepce či poštovní schránky. Klienti vám budou moci kdykoliv zavolat a sjednat si s vámi schůzku, popřípadě vám zaslat nějaké podklady či smlouvy poštou. I ta se někdy hodí!

Výhody virtuální kanceláře

Jestliže budete mít virtuální kancelář, počítejte s mnoha výhodami. Zajímavé sídlo firmy v Praze si lze pořídit na celoroční pronájem. Nemusíte tak zvažovat velmi drahé řešení, jako je osobní vlastnictví nemovitosti. Obzvlášť v Praze je pořízení takových prostor finančně nákladné.

Výhodou je, že klient nebo zákazník ani nepozná, že se nacházíte ve virtuální kanceláři. Stačí, když si před plánovanou schůzkou zamluvíte pronájem zasedací místnosti. Některé virtuální kanceláře nabízejí i další zajímavé balíčky služeb, jako jsou tiskové služby, administrativní služby, zajištění občerstvení apod.

Tip! Virtuální adresa umožňuje vlastní telefonní linku s přesměrováním na jiné číslo. Využít můžete nejen přeposílání příchozí pošty na zvolenou adresu, ale i její zpracování a vyřízení. Např. může asistentka po dohodě s vámi dopis otevřít, naskenovat a poslat vám dokument obratem na jakékoliv zařízení.

Autor: Zuzana Klímová

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *