windows 11
26. 8. 2022
Kategorie: Podnikání

Pořiďte si licenci Windows 11 s výraznou slevou

Většina lidí chápe, že hardware něco stojí, už se jim ale nechce moc platit za software. Proč platit za programy, které jsou vlastně jen virtuální? Protože někdo musel strávit spoustu času jejich vytvořením. Máme pro vás ale dobrou zprávu, licence na software se dají pořídit levněji, než si myslíte.

Rozum kolikrát zůstává stát nad tím, jak drahé jsou licence operačních systémů, kancelářských balíčků nebo grafických programů. Vypadá to, že byste si měli připravit ještě jednou takovou sumu, kterou jste utratili za hardware. Nebo ne?

Nakupte softwarové licence levněji

Co byste řekli třeba na operační systém Microsoft Windows 11 Home za 990 korun? Nejde o žádný podvod, jedná se o zcela legální řešení vhodné pro soukromé účely i podnikání.

Levné softwarové licence pořídíte online v e-shopu Prolicence.cz, který přichází se zajímavým modelem. Pravděpodobně víte, že v mnohých korporátech se pravidelně obměňuje počítačové vybavení. Když se kupuje nový počítač, kupují se také nové licence na používaný software. Ty staré se tedy uvolní k dalšímu použití. Prolicence.cz je odkoupí a dále prodává. Jedná se pouze o elektronické licence, rozhodně tedy nekupujete nic „opotřebovaného“, žádný rozdíl nepoznáte. Získáte oficiální software, který lze pravidelně aktualizovat, máte možnost čerpat veškeré výhody.

Vybavte se levnými licencemi

E-shop prodává mnohem více než jen licence pro Windows 11. Pořídíte tam také další verze operačního systému Windows, kancelářský balíček Microsoft Office, dále Microsoft Project, Visio, Windows Server. Antivirové programy AVAST, AVG, Bitdefender, Kaspersky, Norton, F-Secure a dále ještě software od Adobe. V podstatě tedy takovou základní výbavu, která by neměla chybět v žádném počítači. Všechny softwarové licence jsou levné díky principu, který jsme popsali výše. Zakoupíte je plně online, aktivační kód softwaru vám přijde e-mailem okamžitě po zaplacení.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *