bytový textil
27. 9. 2022
Kategorie: Nezařazené, Životní styl

Bytový textil váš interiér dokonale sladí

Všechny dámy sní o útulné domácnosti, jinak by si nepřipadala před příbuznými a častými návštěvami jako správná hospodyňka. Většina žen se však zaměřuje zejména na úklid a celkovou čistotu. Jenomže to není všechno. Pravé teplo domova dělá bytový textil, jako jsou záclony a závěsy, povlečení, polštářky či prostírání do kuchyně.

Ano. V jednoduchosti je krása a méně je někdy více. Domácnost přeplácaná zbytečnostmi působí rušivě, naopak pusto prázdné prostředí je zase depresivní. Když vyberete praktický a moderní bytový textil, který bude vašemu domovu slušet, trefíte do černého.

Na okna patří nádherné záclony

Jakmile nemáte na oknech záclony a závěsy, interiér je chladný a neosobní. I když jsou v posledních letech v módě jen holá okna s roletami či žaluziemi, záclony jsou základní bytovou dekorací. Je skvělé, že jsou k dostání v různých barvách, vzorech, délkách, šířkách i cenových relacích. Mnoho práce si ušetříte, pokud si můžete zakoupit hotové záclony. Stačí je jen pověsit a dílo je dokonáno. K dostání jsou však i modely v metráži, protože některá okna jsou prostě netypická. Záleží jen na vás, zda zvolíte průhledné kousky z organzy nebo praktické síťové záclony. Před nákupem však dbejte na správné měření, to je klíč k úspěchu. Změřte šířku okna, také tyč, na níž bude model viset a počítejte také s dostatečnou rezervou. Nevíte si s měřením rady? Obraťte se na e-shop s dlouholetými zkušenostmi, kde vám se vším ochotně poradí.

Usínejte pod hřejivým povlečením

V každém interiéru je bytový textil potřeba. Pod peřinou s designovým povlečením se vám bude poklidně usínat. Povlečení je k dostání v mnoha materiálech a vzorech, mrkněte do e-shopu Dante a budou vás oči přecházet. Právě zde přikoupíte také textil do koupelny, kuchyně, obývacího pokoje a ložnice.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *