18. 3. 2019
Kategorie: Životní styl

Britannika nabízí last minute jarní jazykové kurzy! Přidáte se?

S jazyky většina lidí svádí věčný boj. Všichni víme, že jsou bránou nejen k lepšímu zaměstnání, ale i celkově do světa. Kolik z nás si ale troufne se je doopravdy naučit? Většina lidí se pohybuje na úrovni věčného začátečníka, případně stydlivého pokročilého, který se při setkání s rodilým mluvčím bojí otevřít pusu. Toho už ale bylo dost. Pojďte to konečně změnit! Jazykové kurzy vám otevřou nové možnosti.

Proč se lidé neučí cizí jazyky, když moc dobře vědí, jak jsou důležité? Důvody mohou být různé. Někdo nemá čas, další chuť, třetí se třeba nechce chodit ztrapňovat na veřejné kurzy. Věřte ale, že pro každého se najde cesta. Tou nejschůdnější je opravdu klasický jazykový kurz v jazykové škole. Je totiž cenově přijatelný, a navíc vás opravdu něco naučí.

Učení jazyků nemusí být vůbec nuda

Češi jsou často učením jazyků zhnusení vlivem toho, jak probíhala výuka na základní, střední či vysoké škole. Nudné doplňování gramatických cvičení v učebnici, učení slovíček zpaměti a poslechy. Tyto metody zůstávají v českém školství zakořeněny už hodně dlouhou dobu. Jazykové školy jdou naštěstí jiným směrem. Ve výuce se především mluví, kouká na zahraniční pořady, a ještě jednou mluví. Mluvením přitom nemáme na mysli obměňování vět ze cvičení v učebnici. Jde o spontánní rozmluvu.

Investujte do sebe, zapište se na jazykové kurzy

Takové kurzy se zábavnou formou učení nabízí už od roku 2009 pražská jazyková škola Britannika. Ročně jejími kurzy, jejichž nabídku si prohlédnete na jazykovekurzypraha.cz, projde cca 1300 studentů, a to od teenagerů až po důchodce. Přidáte se k nim? Ještě pár dnů je možné využít last minute možnosti zapsat se do jarních kurzů a získat je se slevou. Vyučují 10 různých jazyků, takže určitě nebudete mít problém si vybrat. Navíc i škála typů kurzů je široká – obchodní, konverzační, specializované apod.

Jako odměnu si naplánujte zahraniční studijní pobyt

A víte co? Pokud se do léta stihnete významně posunout v úrovni svého jazykového vzdělání, můžete se s Britannikou vydat na zahraniční jazykový kurz. Za angličtinou třeba na Maltu, za italštinou do Itálie a španělštinou do Španělska. Slunné pláže už na vás čekají! Zvládnete to? Rovnou si najděte svůj kurz na https://www.jazykovekurzypraha.cz.

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *