14. 12. 2018
Kategorie: Životní styl

Chcete, aby byl váš svatební den nezapomenutelný? Naplánujte svatbu ve vinném sklípku!

Milovníci vína a dobrého jídla opouští každý podzim českou Vysočinu a vyráží za bohabojnými radovánkami do moravských vinných sklípků. Tam naleznou nejen pravdu na dně sklenky, ale užijí si soukromou degustaci, hodování a leckdy i tradiční moravskou hudbu. Vinný sklep je proto ideálním místem pro uskutečnění vaší svatby. Hostina, ubytování a zábava, to vše je soustředěné na jednom místě s nezapomenutelnou atmosférou.

Svatby v Brně

Nejznámější vinařské oblasti jsou každoročně navštěvovány stovkami turistů. Věděli jste ale, že si můžete pochutnat na lahodném víně a zažít na vlastní kůži moravský folklor také v Brně? V unikátní budově penzionu Kovárna na vás dýchne moravský duch ihned po překročení prahu. Historické cihly a výrazné klenby místního sklípku navozují jedinečnou atmosféru, která vám zpříjemní svatební radovánky. Zejména v parných letních dnech nevěsta, ženich ale také svatebčané ocení chladné prostředí vinného sklepa. Přijeďte prožít moravskou svatbu a protančit střevíce za rytmu cimbálové muziky. Brno svatba není určena jen pro rodilé Moraváky, ale také pro rodáky z Čech.

Organizace svatby

O výzdobu, hostinu i ubytování se s nadšením postará personál penzionu. Vy si jen stanovíte své požadavky a svatební přípravy mohou začít. Ochotní zaměstnanci penzionu Kovárna společně s vámi naplánují svatbu vašich snů. V případě, že chcete být oddáni v kostele, není problém zajistit obřad na blízké faře kostela Sv. Marie Troubsko. Na hostinu, jež bude následovat po obřadu a pro niž je určená stylová jídelna s dobovými kamny, bude připraveno čtyřchodové menu. Poté se svatebčané přesunou do prostředí vinného sklípku, kde bude probíhat následný program včetně večerní tancovačky. Je třeba počítat s tím, že kapacita jídelny je omezena na 35 osob a kapacita vinných sklepů na 45 až 50 osob. Více informací se dovíte na webových stránkách penzionu Kovárna https://www.penzionvinarnabrno.cz/svatby/.

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *