šperky z perel a minerálů
22. 7. 2021
Kategorie: Módní trendy

Neotřelé šperky příjemně překvapí nejen ženy

Vybíráte dárek k narozeninám, výročí či pro jinou významnou událost? Nechcete pořizovat tradiční řetízky, náramky a náušnice z drahých kovů, jako je např. zlato? Vsaďte na šperky z perel a vzácných minerálů.

Ujasněte si, jaké šperky se hodí pro milovanou osobu

Promyslete, jakou má budoucí nositel povahu, jaké barvy preferuje, popřípadě v jakém je znamení zvěrokruhu. To vše je důležité zvážit, pokud chcete překvapit člověka, na kterém vám skutečně záleží. Klasikou se trefíte do vkusu většině lidí, výjimečné šperky je ale zapotřebí vybírat s větší pečlivostí. Musí se k dané osobě skutečně hodit, skvěle ji doplňovat a podtrhovat její osobnost.

Pravé perly by měla vlastnit každá žena

Ženy se dřív nebo později dostanou do věku, kdy budou nadšené z perlového šperku. Perly se dají nosit i během všedních dnů, záleží na jejich typu a designu. Klasické perlové náušnice jsou pohodlné k celodennímu nošení, ale např. stříbrné náušnice s říční perlou Ashira jsou určeny pro slavnostnější příležitosti. Vynosit se dají také na pracovních schůzkách.

Vše záleží také na kombinaci stylu ženy. Jednoduché střihy v tlumených tónech mohou perlové šperky krásně osvěžit. Nápaditý styl oblékání v zářivých barvách v kombinaci s celým setem z perel může působit rušivě, až nevkusně.

Ať už upřednostňujete jednoduchý střízlivý design nebo honosné perlové šperky s bohatým zdobením, určitě si vyberete ten pravý od TINIANA JEWELRY.

Energický náramek z malachitu pro pravého muže

Pro muže se srdcem na pravém místě budou ideální volbou šperky ze vzácných minerálů. Nejedná se pouze o estetický doplněk, ale také o využití energie z polodrahokamů. Malachit náramek je známý pro svou silnou energii, která ochraňuje svého nositele před negativními vlivy a zlem. Kámen Malachit lidé používali už ve Středověku před černou magií a čarodějnictvím.

®

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *